GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK Parti’den CHP’ye Cevap!

AK Parti’den CHP’ye Cevap!

 

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, yazılı basın açıklaması yaptı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliği ile ilgili iddialarında bulunan CHP Balıkesir Milletvekillerine cevap verdi.

 

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, açıklamasında, “Son günlerde yine malum çevrelerce “Zeytin Ağaçlarının ve alanlarının tahrip edileceği, maden şirketlerine peşkeş çekileceği, Zeytinliklerin yok edileceği” yönünde basında ve sosyal medya platformlarında algı yürütülmektedir. Muhalefet partisi CHP’nin Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Ensar Aytekin ile CHP’den belli bir kesim bu algının oluşması için gayret içerisinde olduklarını görüyoruz” dedi.

1

“CHP’Lİ AKIN ve AYTEKİN’İN HİÇBİR ŞEY BİLMEDİKLERİ ORTADA”

 

Başaran açıklamasında, “CHP’de Enerji’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Ahmet Akın’ın enerji kaynaklarının sağlanması ve ülkemizdeki enerji ihtiyacının ne durumda olduğunu bilmediği veya görmek istemediği aşikardır. Ortaya koydukları iddia tamamen bilgisizlikten ve Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliği anlama meziyetlerinin düşük olduğundan kaynaklanmaktadır” diye konuştu.

 

“EGE’DE ZEYTİNLİKLERİ KATLEDENLER ASIL KENDİLERİ”

 

Açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı; “CHP Milletvekilleri, Zeytinlikleri kimin katlettiğini zeytinlik alanlarının kimler tarafından peşkeş çekildiğini görmek istiyorsa haritayı ve kıyı fotoğraflarını şöyle önlerine alıp bir baksınlar. Fethiye’den Çanakkale’ye kadar alanlardaki yerleşim yerlerinin belediyeleri yaklaşık 30 –  40 senedir CHP’li belediyelerin ellerinde. Hemen hemen %95’i CHP’li belediyelerin ellerinde ve 30 – 40 senedir buraları idare ediyorlar. Zeytinlik alanları imara açılmış olan yerleri şöyle bir değerlendirdiklerinde zeytinlikleri kimin katlettiği gayet net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Aslında ben kendilerine daha kısa bir yöntem söyleyeyim. Şöyle aynanın karşısına geçip baktıklarında zeytinlikleri kimin katlettiğini görmüş olacaklar. Zihniyet olarak, parti olarak daha fazla söz söylemeye gerek yok aslında.”

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu