Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti’den İYİ Parti’ye Transfer Çalımı

AK Parti’den İYİ Parti’ye Transfer Çalımı

 

Susurluk’ta 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Susurluk Belediye Meclis Üyesi olan iş insanı Adnan Demirdak, Susurluk İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti.

 

Susurluk’ta İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Adnan Demirdak AK Parti’ye katıldı. Konu ile ilgili açıklama Ak Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’dan geldi. Bağırgan, “Susurluk’un gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘Derdimiz hizmet, sevdamız memleket’ diyerek yola çıktık. Şimdi Susurluk’ta Adnan Demirdak’ın katılımıyla gücümüze güç katıyoruz. Adnan abimiz Susurluk ve Balıkesir’e daha iyi hizmet edebilmek için artık doğru adreste” dedi.

BAĞIRGAN: “BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Susurluk’a güzel ve hayırlı hizmetler bırakmak için çalıştıkları süreçte, bu katılımın çok değerli olduğuna değinen Başkan Bağırgan, “Şehrimizin değerli iş insanı ve siyasetçisiyle bundan böyle yol ve dava arkadaşı olarak birlikte hareket edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Nice başarılara, seçim zaferlerine hep birlikte erişebilmek temennisiyle hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Şehre yapılacak hizmet yolunda herkesin katkısının çok kıymetli olduğunun altını çizen Bağırgan, “Susurluk, Balıkesir ve Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için tek başına hareket ederek değil hep birlikte güç birliğiyle başaracağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu