GündemSiyaset

AK PARTİLİ BALIKESİR BELEDİYESİ CHP’Lİ BELEDİYE’Yİ “ÖRNEK”DİYE GÖSTERDİ

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz CHP’li Belediye Başkanı  Büyükerşen’i örnek alıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Bandırmada yaptığı konuşmada ‘Eskişehir’örneği ni vererek bu yönetim tarzını benimsiyorum mesajı verdi.

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz : “Kendime Eskişehir’i örnek alıyorum” dedi. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2. Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın CHP’li belediyeyi örnek aldığını söylemesi dikkat çeken konuşmaları arasındaydı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Belediye Başkanı olarak 60 ay sürem var bunun 5 ayı doldu. Büyükşehir sistemine geçmek çok büyük bir nimet. Eskişehir’deyken hem öğrenciydim, hem siyasetçiydim. O zamanlar doğalgaz yoktu. Büyükşehir oldu. Eskişehir gibi kırsal bir yer Büyükşehir olduktan sonra çok değişti ve gelişti. Bu iyi bir yönetim tarzıyla oldu. Ben kendime Eskişehir’i örnek alıyorum. Balıkesir’in çok farklı bir yapısı var. Ayvalık’lı Erdek’i, Gönen’li Manyas’ı,Kepsut’u bilmiyor. Türkiye ölçeğine bakarsak konumumuz çok avantajlı. Bunu yönetebilecek insan kaynağı ve fikre ihtiyacımız var. İstişare etmek çok önemli. Hem tecrübeli belediyelerle istişareler yaparak, hem de ilçe belediyelerimizle istişare ederek şehrin vizyonunu ilerletmek ve Balıkesir’imizi hakettiği yere ulaştırmak, cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu