GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK Partili Subaşı’dan Terör Tepkisi

AK Partili Subaşı’dan Terör Tepkisi

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Meclis’te bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda masumları hedef alan terör örgütlerine dikkat çekti. 6’lı masa’nın sosyal medya paylaşımları için “yazıklar olsun!”dedi.

 

Yavuz Subaşı konuşmasında “Bilindiği gibi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz şu an terör mevzilerine ve unsurlarına Pençe Kılıç Hava Harekâtını düzenlemekte. Sanki hiçbir şey olmamış gibi,Sanki 13 Kasım tarihinde İstanbul İstiklal Caddesinde pkk-ypg-pyd unsurlarınca sivilleri hedef alan hain saldırı olmamış gibi, Daha 2 gün önce sanki 21 Kasım tarihinde Gaziantep Karkamış‘ta hain terör örgütü pkk ve uzantıları pyd- ypg tarafından  saldırı yapılmamış gibi, Başta hdp olmak üzere chp’ den bazı milletvekillerinin de olduğu bazı kişi ve gruplar Kahraman Ordumuzu hedef alıcı açıklamalar yaptılar, yapmaya devam ediyorlar .”dedi.

Subaşı Terör Örgüt ve Destekçilerini Kınadı

Subaşı, PKK-YPG-PYD terör örgütlerini, bunların destekçilerini, yaptıkları terörü kınadı. Pençe-Kılıç Harekâtında Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine, Kahraman Mehmetçiğimize dualar gönderiyoruz. Rabbim onları korusun. Devletimiz Bir taraftan terörle mücadeleye devam ederken diğer taraftan teröre, teröristlere bir tek laf etmeyen, edemeyen muhalefet maalesef teröriste terörist diyemeyen bir yapıya karşıda devletimiz yapmaktadır. Ana muhalefet partisi genel başkanı ne demişti bir zamanlar? “Ne yani, ypg/ pyd mi Türkiye’ye saldıracak?” demişti. İstiklal caddesinde şehit olan masum 6 vatandaşımız, Karkamış’ta Öğretmenler Gününe 1-2 gün kala şehit olan Ayşenur Alkan öğretmen, Henüz 5 yaşında şehit olan Hasan bebek son kayıplarımız.”

Nerde Bu Aktivistler?

“ Akıl tutulmasına uğrayan muhalefet neredeyse devleti suçlayacaklar, pkk-ypg-pyd’yi aklayacaklar. Nerde bu sanatçılar? Nerde bu aktivistler? Nerdesiniz? Hadi chp ve hdp’yi pas geçtik. Sözüm ona Milliyetçi Mukaddesatçı olduğunu söyleyen İP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Erozan isimli milletvekili akıl tutulması yaşarcasına bir açıklama yaptı. Neymiş efendim, yakalanan terörist kadın paketin içinde bomba olduğunu bilmiyor olabilirmiş. Bu söze tek bir cümle ile, bu kadar da olmaz, yazıklar olsun, yuh olsun denir. Başka da bir şey söylenmez.”

“Yalan Söylüyorlar!”

Teröre ve teröristlere laf söylemedikleri gibi yalanlarıyla, Türkiye Cumhuriyeti devletimize ağzından salyalarıyla ithamlarda bulunuyorlar. Neymiş, Türkiye pkk ile mücadelede kimyasal silah kullanmış! Neymiş, uyuşturucu kaçakçıları ile işbirliği yapıyormuş. Neymiş, Türkiye daeş’i destekliyormuş! Kim söylüyor bu saçmalıkları? Ana muhalefet partisinin yetkilileri ve milletvekilleri söylüyor. Kim söylüyor?  Hdp vekilleri söylüyor, pkk severler söylüyor. Kim söylüyor? Fetöseverler söylüyor. Amaçları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ı itibarsızlaştırmak. Bu hal ve hareketleri ile aynı zamanda Devletimizi itibarsızlaştırdıklarını düşünüyorum.”

“İşte sizlerle 6+1 masa genel başkanlarının sosyal medya paylaşımları…”

6’lı masanın sosal medyadaki paylaşımları için yazıklar olsun siyen Subaşı ,”Siyasal iktidarlar nasıl ve ne şekilde değişir, Anayasa’da bellidir. Gizli oy, açık tasnifle yapılan seçimlerde Milletimizin tercihi ile, teveccühü ile ancak iktidarlar değişir.2023 seçimlerine sayılı günler kala bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer tarafta Millet(siz) İttifak, 6+1 ittifak. Ve kararı Aziz Milletimiz verecek ”dedi.

“Tek Amaçları Var  Erdoğan Gitsin Ne Olursa olsun”

“Cumhur İttifakı nasıl doğal bir ittifak ise aynı şekilde Millet(siz) ittifak da o kadar doğal olmayan, zorlama ile oluşmuş yapay bir ittifaktır. Tek gayeleri, amaçları; Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidardan gitsin de ne olursa olsun…Son günlerde işleri karışık hem de bir hayli karışık olan 6+1 masada sorunlar devam ediyor.Son günlerde yapılan pazarlıklar ortaya çıktı. Masanın büyük ortaklarına chp’ye, ip’e soruyorum: Hdp’ye hangi bakanlıkları vermeyi düşünüyorsunuz? Hangi Bakanlıklar, hangi Genel Müdürlüklerin verilme sözünü verdiniz? Masayı uzaktan yöneten hdp bununla da yetinmeyip, İçişleri-Dışişleri-Maliye Bakanlıklarının da olası bir iktidarda chp’de olmasını istiyor.” Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu