AK PARTİLİ VEKİLLER ‘‘ADAYIMIZ YÜCEL YILMAZ’’

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri yaptıkları kamuoyu açıklamasıyla AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının değişeceğine dair kamuoyunda çıkan söylentileri yalanladılar. Vekiller, ‘‘AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz ile seçimlere gireceğiz’’ dediler.

Balıkesir’de yerel seçim süreciyle ilgili yanlış bir yargının söz konusu olduğunu söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, P. Mutlu Aydemir ortak bir kamuoyu açıklaması yaptılar. Vekiller yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar; ‘‘Son günlerde kamuoyunda AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği gibi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılan AK Parti TBMM Grup Toplantısında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Yücel Yılmaz ilan edilmiştir. Bu gerçeğe rağmen, kamuoyunu ve özellikle de Balıkesirli hemşehrilerimizi yanlış bilgilendirmeye, yanıltmaya ve zihinleri belli bir hedefe yönlendirmeye matuf yapılan çalışmalar yanlış ve yalandır.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Yücel Yılmaz ile 31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimlerine gireceğiz. Değerli kamuoyuna ve özellikle Balıkesirli hemşehrilerimize saygı ile arz ederiz.’’ Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu