Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AKBIYIK “YOLA DEVAM DİYELİM”

BİGADİÇ AK Parti ilçe Başkanı Neşet Akbıyık 24 Haziran seçimleri için “yola devam diyelim” diyerek AK Parti için destek istedi. Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine değinen ilçe Başkanı Akbıyık, istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin güçlenmesi için bu seçim önemli bir seçim. Halkımız en doğru kararı verecektir”dedi.

“BELİRSİZLİKLER AŞILSIN İSTİYORUZ”

“Gerek Suriye’de yürütülen sınır ötesi operasyonlar, gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler, Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hale getirdi. Ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş gerekliliği yoğun olarak hissedilmeye başladı. Bu seçimler önemli her seçim gibi ancak bu seçimde milletimiz gerçekten önemli bir seçim diliminde olduğumuzu düşünsün ve ona göre oyunu kullansın. Ak Parti ile hizmete devam diyelim” dedi.

“YOLA DEVAM DİYELİM”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimi için son 3 gün. Seçim günü ile birlikte 4 günlük seçim maratonu için Balıkesir’de parti teşkilatları ve siyasi temsilciler çalışma yürütüyor. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ile birlikte seçim gezilerine katılarak mahalle mahalle dolaşıp “Ak Parti” için destek istiyor. AK Parti ilçe Başkanı Neşet Akbıyık vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, “ birlikte Durmak yok, Yola devam” diyerek, 24 Haziranda yapılacak seçimlerin önemli bir seçim olduğunun bilincine varılmasını ve halkımızın oyunu buna göre kullanmasını istiyoruz” dedi. Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu