Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Akçay Terminali Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Büyükşehir Belediyesi, Akçay Terminali’ne baştan sona yenilik yaptı. Terminal; işlevine uygun, yolcu ihtiyaçlarına cevap veren, modern, konforlu ve güvenli bir hale geldi. Bundan dolayı vatandaşlardan tam not aldı.

 

 

Akçay Terminali, Vatandaşlardan Tam Not Aldı… Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim sürecinde söz verdiği gibi terminalleri bir bir yenilemeye devam ediyor.

Akçay Terminali Vatandaşlardan Tam Not Aldı

“Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” projesi kapsamında bu güne kadar; Altınova, Erdek’i yeniledi. Ardından Susurluk, Manyas, Edremit, Sarımsaklı ve Altınoluk Terminallerini sil baştan yeniledi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi, işlevine uygun, yolcu ihtiyaçlarına cevap veren, modern, konforlu ve güvenli bir hale getirdi. Böylece Akçay Terminali’nide yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Akçay Terminali Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Yakında Savaştepe’de Çalışmalar Başlayacak

Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından olan Akçay Terminali’ni yaz sezonuna yetiştirdi. Büyükşehir Belediyesi; Balya’da gerçekleştirdiği terminal yapım çalışmalarının yüzde 50’lik kısmını tamamladı. Sındırgı’da da yeni başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Birbiri ardına terminalleri baştan sona yenilemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi çok yakında Savaştepe’de de çalışmalarını başlatacak.

Akçay Terminali Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Terminalde yer alan otobüs firmalarının çalışanları ile taksicilerin de çok memnun kaldığı yeni terminal vatandaşlardan da tam not aldı.

…Akçay Terminali, Vatandaşlardan Tam Not Aldı…

Haber Merkezi

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu