Görüntülü HaberlerGündemSiyaset

AKIN ‘‘1 MİLYON 200 BİN OY’A TALİBİM’’

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Akın, düzenlediğini basın toplantısında partililerine ve halka hitap etti. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacağını söyleyen Akın, “Balıkesir’deki 1 milyon 200 bin kişinin oyuna talibim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’de basın açıklaması düzenledi. Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda seçim otobüsü üzerinde partililere ve vatandaşlara hitap eden Akın’a Balıkesir milletvekilleri Fikret Şahin, Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe belediye başkanları ve adayları ile partilileri eşlik etti. Eşi Abril Akın ve oğlu Erdal Akın ile birlikte vatandaşları selamlayan Akın, İl Başkanı Sarı’nın ardından vatandaşlara hitap etti.

‘BALIKESİR İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM’

Milletvekili olduğu süre içerisinde kimseyi görüşleri ve düşünceleri nedeniyle ayırmadığını söyleyen CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 1 milyon 200 bin nüfuslu tüm Balıkesir’in hizmetçisi olduğunu belirtti. Hizmet etmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu ifade eden Akın, “Burada sizlerin huzurunda herkese bir söz vereceğim. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak söz veriyorum. Değerli hemşerilerim çok çalışacağım, çok çalışacağım, çok daha fazla çalışacağım. Balıkesir’i Türkiye’nin kıskanılan bir numaralı ama plakası on numaralı olması için gecemi gündüzüme katacağım. Değerli hemşerilerim, benim güzel ailem. Benim memleketime borcum var. Balıkesir’ime borcum var. Bu millete, bu memlekete vefa, hizmet borcum var. İşte bu borcu ödemek için sizden yetki istiyorum. Siyasete Balıkesir benim aile diyerek başladım. Bunu yüreğimde hissediyorum.” dedi.

‘KİMSEYİ AYIRMADAN HİZMET EDECEĞİM’

Kimseyi ayırmadan hizmet etmek istediğini söyleyen Akın, şöyle konuştu:

“Balıkesir’in evladı olmak onurdur. Bu topraklar Kuva-yi Milliye’nin toprakları. Bu şehir Kuva-yi Milliye’nin başşehri. Bu toprakları vatan Karesi Bey’i, Çanakkale’yi geçilmez yapan Onbaşı Seyit’i, Alacamescid’de direniş meşalesini yakan 41 bayrak adamın ve vatan için bedenlerini siper eden Balıkesirlilerin torunuyum ben. Ömer Seyfettin’in, Salih Tozan’ın, Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın, Keçecizade Mehmet Bey’in, Hasan Basri Çantay’ın, Vehbi Bolak’ın doğum büyüdüğü Balıkesir’in evladıyım ben. Benim güzel ailem Balıkesir’i çok seviyorum. Buraya gelince içim titriyor. Zaten ancak bu işi içi titreyenler yapar.” şeklinde konuştu.

Konuşma sonrası vatandaşlara karanfil atan Akın, İl Başkanlığına giderek partilileri ile bir araya geldi. Devrim Derin

 

DİKKAT ÇEKENLER…

-Milli Kuvvetler Caddesi’nden yürüyerek gelen Ahmet Akın’ı pencerelerden ve yoldan geçenler selamlarken sevgi selinde bulundular.

-Ahmet Akın’ı destekleyen vatandaşlar ‘Yolun açık olsun’ yazılı pankart açtılar.

-Belediyede çalışan personellere de seslenen Akın, ‘‘Herkes işine devam edecek biz kimsenin ekmeği ile oynamayız’’ dedi.

-Karalama kampanyası yürütmeden seçim dönemi gerçekleştireceklerini söyleyen Akın, ‘‘Kimseyi karalamakla geçirecek vaktimiz yok. Biz işimize bakacağız’’ dedi.

-Miting havasında geçen açıklamaya katılan vatandaşlar Ali Hikmet Paşa Meydanı’nı doldurdu.

-Konuşmasının sonunda güvercinleri gökyüzüne bırakan Ahmet Akın, vatandaşlara karanfil dağıttı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu