GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Akın: Ekonomik Buhranda Vatandaşımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Akın: Ekonomik Buhranda Vatandaşımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Malatya ve Adıyaman’a gidiyor. ‘CHP Ekonomi Otobüsü” adı verilen otobüsle Türkiye’yi gezen CHP Ekonomi Masası heyeti 8 Nisan Malatya’da 9 Nisan’da da Adıyaman’da ziyaretler gerçekleştirip sanayici, esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinleyecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafın, çiftçinin, emekçinin, sanayicinin ve vatandaşlarımızın yanında olup, ayrıca çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Aralarında Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası heyeti, Türkiye gezisine Malatya ve Adıyaman ile devam ediyor. Heyet 8 Nisan Perşembe günü Malatya’da 9 Nisan Cuma günü Adıyaman’da ziyaretler gerçekleştirecek. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ve Veli Ağbaba, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Abdurrahman Tutdere, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İzmir Milletvekili Bedri Serter’den oluşan CHP Ekonomi Masası üyeleri Malatya’da iş dünyası, esnaf ve ayrıca çiftçi temsilcileri ile buluşup esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

CHP Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye’nin ekonomik buhran yaşadığını, vatandaşların pandemi ve ekonomik buhranla mücadele ederek yaşam savaşı verdiğini söyledi. CHP’nin halkın sorunlarını çözmeye odaklandığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın şu değerlendirmelerde bulundu:

“Malatya’da ve Adıyaman’da Esnaf Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, MÜSİAD, Muhasebeciler Odası ziyaretler gerçekleştirip, ekonomik buhranda ve pandemi sürecinde çok ciddi sorunlar yaşayan esnafı, çiftçiyi ilk ağızdan dinleyip ayrıca sorunlarına çözüm önerilerimizi anlatacağız.  Yapılan ziyaretlerde ekonomi ile ilgili değerlendirmeler yapılıp partimizin krizden çıkış yollarını aktaracağız. Türkiye’nin sorunlarını ele alıp bu sorunlardan nasıl kurtulacağımıza dair yol haritası belirliyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafın, çiftçinin, emekçinin, sanayicinin ve ayrıca vatandaşlarımızın yanında olup, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu