GündemEğitimSiyaset

AKIN “MAĞDURİYET YAŞATILIYOR”

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “ iktidarda bulunduğu süre içerisinde eğitim-öğretimin rotasını değiştiren AKP iktidarı öğretmenlere de sahip çıkmıyor” dedi.

Akın, “Milletimiz, öğretmenlik mesleğinin saygınlığı ve kutsallığına inanmış, öğretmenlerimize her zaman değer vermiştir. Aydınlık nesillerimizi, geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimize sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır” dedi.

Yaptığı yazılı açıklama ile CHP Milletvekili Akın“AKP iktidarlarının pusulası şaşan eğitim öğretim politikalarında öğretmenlerimiz mağduriyet üzerine mağduriyet yaşadılar. Atanamayan öğretmenlerimiz, kadrolu olamayıp sözleşmeli ya da ücretli çalıştırılan emekleri sömürülen öğretmenlerimiz, aldıkları aylıkları ile zar zor geçinen fedakar öğretmenlerimiz bu kutsal mesleği hakkıyla yapabilmek için canla başla gayret ediyorlar. Ama AKP iktidarları bu gayretleri görmezden gelerek mağduriyet yaratmaya devam ediyor. Mutlu insanların yaşadığı bir toplum yaratmanın yolu, öğretmenlik mesleğini her bakımdan donanımlı hale getirmek, kaliteli öğretmen yetiştirilmesi için her türlü ortam ve imkan sağlamaktan geçmektedir.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu