Köşe Yazıları

AKŞENER- BALIKESİR VE İZLENİMLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye genelinde yapmış olduğu ziyaretlerine devam ediyor. Bu anlamda ziyaret ettiği 6. şehir Balikesir oldu.

19-20-21 Şubat tarihlerinde planlanan Balıkesir Programını bir hafta erteleyen Akşener 26-27 Şubat tarihlerinde Balıkesirliler ile buluştu. Bu programlarda amacının Türkiye`nin gerçek gündemini ortaya koymak, işsiz gencin derdini, tencere kaynatamayan kadının sorunlarını iktidara göstermek olduğunu belirten Genel Başkan, Balikesir Merkez ve ilçelerinde esnafın derdini dinlerken, halk ile kucaklaştı. Akşener`in ziyaretlerinde gözlemlediğim halk ile sıcak ve samimi olmasıydı. Bunun bir seçim çalışması olmadığını Akşener`in tavrı ortaya koyarken, bazı ilçelerde karşılaştığı nadir eleştirilere bile asla sert cevap vermeyerek vatandaşı sabırla dinledi. Gittiği her yerde ilgiyle karşılasan Meral Akşener İlçe Belediyelerine de giderek nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçelerde edindiği izlenimleri Belediye Başkanları ile de paylaşan Akşener, Grup toplantılarında bu izlenimleri kamuoyu ile paylaşacağını dile getirdi.

Öte yandan Balıkesir ziyareti kapsamında bir çok vekil de Akşener`e eşlik etti. Bu Milletvekili İsmail Ok`un partisinden istifasının ardından Balikesir`in sahiplenilecegi mesajıydı. Genel Başkan bu anlamda Balıkesir`in Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır`a emanet olduğunu partililer ile paylaştı. 27 Şubat tarihinde son ziyaret ettiği ilçe Ayvalık`’tan Balıkesir`e geri dönen Akşener, İdlip`ten gelen acı haberlerle Balıkesir Programını noktalamak zorunda kaldı. Böylece 3 günlük olan Programın 2 günü gerçekleşmiş oldu. Bu yazımda sizlerle Bir Siyasi Liderin Programını paylaşmak istedim. Sevgilerimle..

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu