GündemSiyaset

Akşener’e Coşkulu Karşılama

Akşener’e Coşkulu Karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Haftasonu Gönen’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akşener Bandırma’da medyan konuşması yaptı. Demokratik milli yükselişe dikkat çeken Akşener Haksızlığa uğrayanlar, hesabını sandıkta soracak!” dedi.

31 Mart İlk Adım Olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir’in Bandırma ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu bir kalabalık eşliğinde karşılanan Akşener meydanda halka hitap etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bandırma Belediye Başkan Adayı ikisi de doktor diyerek ”Onları sizlere emanet ediyorum” dedi. Çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin hakkıyla yaşandığı Türkiye’ye kavuşturmak için 31 Mart ilk adım olacak! Balıkesirli vatandaşlarımız da artık her seçimden çırak çıkmaktan kurtulmak istiyor” ifadelerini kullandı.

Akşener’e Coşkulu Karşılama

“İnşallah Kalplerinize Girme İmkanı Buluruz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmada “Kalplerinize girebilme imkanını inşallah buluruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Turhan Çömez inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Ben Turhan Çömez’i uzun zamandır tanırım. En önemli özelliği sözünde durmasıdır. Dürüstlüğüdür. Çalmaya ve çaldırmaya karşı net tutumudur. Onun içinde herkesle bozuşmuştur” dedi.

Akşener’e Coşkulu Karşılama

“Size Hizmet Etmek İsteyen İki Doktoru Size Emanet Ediyorum”

Akşener, Turhan Çömez’in daha da önemli bir özelliğinin olduğunu söyledi. Ayrı bu özelliğin, “ Türkiye’de Türk Ordusunun hallaç pamuğu gibi atıldığı bir dönemde dimdik durması ve çektiği eziyetlerin karşısında başını öne eğmemesi ve eğdirmemesidir” dedi. İki doktoru sizlere emanet ediyorum diyen Akşener, Bandırma Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Orhan Can ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op.Dr Turhan Çömez. Defaolun gidin denilen bir vakitte sizlere hizmet etmek isteyen bu doktorları size emanet ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu