ÇocukçaGündem

Aktivitelerle eğleniyoruz

AKTİVİTELERLE EĞLENİYORUZ

 

Okullarında öğretmenleri eşliğinde eğlenceli aktiviteler yapan Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin yetenekli öğrencileri düşüncelerini MERHABA okurlarıyla paylaştı.

 

Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin birbirinden yetenekli öğrencileri okullarında yaptıkları eğlenceli aktivitelerle eğlendiklerini ve pek çok bilgi edindiklerini dile getirdiler. En çok boyama yapmayı sevdiklerini söyleyen çocuklar, düşüncelerini MERHABA okurlarıyla paylaştılar.

 

Yusuf: Okulumuzda oyunlar oynamayı, resim yapmayı çok seviyorum. Öğretmenlerimizle birlikte birbirinden eğlenceli aktiviteler yapıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli zaman geçiriyoruz. Ben en çok resim yapmayı seviyorum. Farklı materyallerden resimler ortaya çıkarıyorum. Onun yanı sıra birbirinden güzel aktiviteler yapıyoruz. Öğretmenlerimiz öncülüğünde yaptığımız bu etkinlikler beni çok mutlu ediyor. Ben okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Tüm bu aktiviteler sırasında da mutlu oluyorum.

 

Meyra: Okulda birbirinden güzel ve farklı etkinlikler yapıyoruz. Benim en sevdiğim resim yapma saatleri. Bunun yanı sıra renkli kağıtları kesip, kolaj yaptığımız zamanları da çok seviyorum. Birbirinden güzel ve eğlenceli zaman geçiyoruz. Öğretmenlerimiz ile birlikte yaptığımız aktivitelerde arkadaşlarımızla oyunlar oynuyoruz, yeni şeyler öğreniyoruz. Bunlar beni çok mutlu ediyor. Resimlerle anlattığımız durumlarda pek çok yeni bilgiler de ediniyoruz.

 

Dilruba: Ben okulda öğretmenlerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Her defasında birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler yapıyoruz. El becerilerimizi ve hayal gücümüzü geliştiren aktivitelerle birlikte oldukça başarılı çalışmalar yapıyoruz. Ben en çok resim yapmayı seviyorum. Bununla birlikte arkadaşlarımla oyunlar oynamak, keyifli zaman geçirmek çok ama çok güzel oluyor. Ben okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

 

Mehmet: Okulumuzda yaptığımız aktiviteler beni çok mutlu ediyor. Birbirinden eğlenceli ve dolu dolu zaman geçiriyoruz. Öğretmenlerimiz öncülüğünde yaptığımız aktivitelerde pek çok yeni bilgi öğreniyoruz. Resimler ve aktiviteler, oyunlar beni en fazla mutlu eden etkinliklerimizde. Okulumuz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarım beni çok mutlu ediyor. Bunların yanı sıra okuldaki aktiviteler yepyeni bilgiler edinmemize yardımcı oluyor.

 

Dilara: Okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Okulda arkadaşlarımla beraber birbirinden güzel aktivitelere imza atıyoruz. Resimler yapıyoruz, kesip, yapıştırmalı faaliyetler yapıyoruz. Öğretmenlerimizle yaptığımız her aktivite birbirinden güzel ve eğlenceli oluyor.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu