Gündem

Algem’e Karantinada Telefonla Ulaşılabilecek

Algem’e Karantinada Telefonla Ulaşılabilecek

Altıeylül Geliştirme Merkezi (ALGEM) bünyesinde görev alan ekipler karantina süreçlerinde de vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor.

KARANTİNADA İLETİŞİME GEÇİLEBİLİR

Altıeylül Belediyesi tarafından kurulan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların giyimden gıdaya ve geçici sürekli konaklamasına kadar birçok konuda ihtiyaçlarını sağlayan ALGEM karantinada olan vatandaşların Kişisel Bilgilerin Gizliliği sebebi ile bilgilerine ulaşamadığını belirten bir açıklamada bulunarak ihtiyaç halinde merkez ile iletişime geçilmesi gerektiği bilgisini paylaştı.

ARAYARAK ALGEM’E ULAŞILABİLİR

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ALGEM tarafından desteklenen vatandaşların kişisel verilerin gizliliği sebebi ile karantinada olmaları halinde merkeze haber verilmesi ile ihtiyaçlarının karşılanması konusunda ekiplerin harekete geçeceğini vurguladı. Başkan Avcı temin etmekte sıkıntı yaşanılan ihtiyaçların ALGEM tarafından sağlanması için 44 06 09 numaralı çözüm merkezinin haftanın her günü 24 saat boyunca hizmet verdiğini hatırlatarak 0533 154 0101 numaralı whatsapp ihbar hattı üzerinden de merkeze ulaşılabileceğini belirtti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu