GündemGörüntülü Haberler

Ali Babacan Balıkesir’deydi

Ali Babacan Balıkesir’deydi

 

DEVA Partisinin Genel Başkanı Ali Babacan, 18 Mart’ta parti çalışmaları için Balıkesir’e geldi.

19 Mart Sındırgı 1. Olağan Kongresine de katılan Ali Babacan’ı çok kalabalık bir vatandaş topluluğu ve partililer karşıladı.

Babacan, ilk olarak Cuma Namazını, tarihi Zağnos Paşa Camiinde ziyaret gerçekleştirid. Camii çıkışı Karaoğlan Mahalle muhtarı Ali Haydar Temel ile görüşen Babacan ve beraberindekiler, daha sonra yine Paşa Camii Avlusunda gerçekleştirilen Kadın Buluşmasına dahil oldu. Kadın buluşmasına, Ali Bey’in kıymetli eşi Ülkü Zeynep Babacan, Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu, GMYK Üyesi Balıkesirli Hemşerimiz Duygu Aydın Diri, İl Başkanı kemal Aydemir, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç , çok sayıda partili kadınlar ve vatandaşlar katıldı. Burada kadınlarımızın sorunlarını dinleyen Babacan ve ekibi, parti programımız ve eylem planlarımız hakkında bilgiler verdiler. DEVA Partisinin kadına verdiği önemi ve yönetim kademesindeki % 35’lik cinsiyet kotasına dikkat çektiler.

 

0 1

 

***

Kadın buluşması sonrasında Parti otobüsü ile bir şehir turu gerçekleştiren Genel Başkan ve beraberindeki heyeti, Milli kuvvetlerin girişinde Altıeylül İlçe Teşkilatı ve partililer karşıladı. Çarşı esnafını dolaşan, zaman zaman vatandaşlarla sohbet eden Babacan ve ekibinin vatandaşların sıkıntılarını, problemlerini not ettikleri gözlemlediler. Hemen sonrasında partililerle bir araya gelmek için İl Başkanlığı Binasına yönelen heyet, burada Karesi İlçe Başkanlığı; İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve  Altıeylül İlçe Başkanlığı; Başkan Mustafa kemal Mutluer ve teşkilat  mensuplarıyla bir araya geldi. Sonrasında İl Yönetimi ile de minik bir toplantı gerçekleştiren Ali Babacan, Basın Buluşmasına dahil olmak üzere toplantı salonuna geçti. İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Tuğrul Sözat’ın koordine ettiği basın buluşmasında, basın mensuplarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Ali Bey, gazetecilerin sorularına da içtenlikle tek tek cevap verdi.

19 Mart Cumartesi günü Sındırgı Kongresine katılan Ali Babacan ve Ekibi, Sındırgı’da ilk defa bir Genel Başkanlı Kongre gerçekleştiğini duyunca oldukça şaşırdı ve ‘ilklerin partisiyiz’’ diyerek jesti karşılıksız bırakmadı.  Kalabalık bir topluluk önünde  demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen kongre sonrası esnaf ziyaretleri ve ilçe başkanlık binası açılışını  da gerçekleştiren Babacan, bir sonraki parti etkinliğinde tekrar bir araya gelmek  ümidiyle ayrıca İzmir il Kongresi için İzmir’e hareket etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu