Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde Bayram Coşkusu
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı vesilesiyle personel ve spor camiası ile bir araya geldi.

Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde Bayram Coşkusu
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı vesilesiyle personel ve spor camiası ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Baysal, şube müdürleri, kulüp yöneticileri, antrenörler ve daire personelleri, Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma programında buluştu.
Etkinlikte, kurum içi dayanışmanın önemine vurgu yapılırken, sporun birleştirici gücünün bayramın manevi atmosferiyle bütünleştiği görüldü. Bayramlaşma programında samimi sohbetler gerçekleşti, karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.
Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, yaptığı konuşmada “Balıkesir’i spor kenti yapma yolunda birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarımızla bayramı paylaşmak bizim için çok kıymetli. Tüm personelimizin, sporcularımızın ve Balıkesir halkının Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Baysal ise, spor projelerinin bayram sonrası hız kesmeden devam edeceğini belirterek, bu vesileyle tüm sporseverlere huzurlu ve sağlıklı bir bayram diledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı, dayanışma ruhunu pekiştirerek sona erdi.
Başkan Akın, şehitleri unutmadı
Haber Merkezi