GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Ali Kemal Deveciler’den Şık İhale: Tatlıses Balıkesir’e Yatırım Yapıyor

Ali Kemal Deveciler’den Şık İhale: Tatlıses Balıkesir’e Yatırım Yapıyor

Burhaniye Belediyesi yapılan ihale ile AVM Projesini hayata geçirerek dev bir yatırıma daha imza attı. 28 Aralık 2021 Salı Burhaniye Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda kapalı teklif usulü ile ihalesi yapılan AVM projesine İbrahim Tatlıses adına katılan şirket Genel Müdürü Şule Yazar ihaleyi kazanmıştı. Projenin imza töreni Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in makamında gerçekleşti.

Mülkiyeti Burhaniye Belediyesi’ne ait, Taylıeli Mahallesi 217 Ada 90 parselde kayıtlı 23.761.72 m2 arsa vasıflı toplu işyeri lejantlı taşınmazda üst kullanım hakkı ile A-B-C olmak üzere 3 bloktan oluşacak. 12.200 m2 peyzaj alanına sahip AVM’de 100 adet işyeri olacak. Ayrıca, satış yerleri, yeme-içme alanları, eğlence, oyun alanları, sosyal donatı alanları, teknik hacimler, ATM gibi kullanım alanlar da AVM içinde yer alacak. İhaleyi alan Tatlıses’in firması İnşaat başladıktan sonra 720 günde tamamlanmayı hedefliyor. Ayrıca, Şirket projeyi bitirdikten sonra, 23 yıl üst kullanım hakkına sahip olacak. Bu sürenin ardından ,AVM, Belediye mülkiyetine geçecek.

7A7F65Fe 226A 4D01 Af8E 82315507E3E8

DEVECİLER; “KENTİMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

İmza töreni Burhaniye Belediyesinde gerçekleşti. Törene Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da iştirak etti. Karşılıklı imzalar atılmadan önce Başkan Deveciler projenin detaylarını anlattı. Deveciler “Resmi gazeteyle birlikte diğer gazetelerde ihalemiz yayınlandı. Dolayısıyla şeffaf bir şekilde gerçekleşen ihale ile Sayın Şule Yazar ihaleyi 23 yıllık üst kullanım hakkıyla kazanmış oldu. Bu projeyle kentimize değer katmaya ve söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.” Diye konuştu.

Whatsapp Image 2022 02 01 At 17.02.08 1

TATLISES; “700 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK”

Proje adına konuşan İbrahim Tatlıses “Bu proje beni çok heyecanlandırdı, alnımızın akıyla bunu da gerçekleştireceğiz. Genel Müdürüm bana 700 kişi bu projede iş sahibi olacak dediğinde hemen kabul ettim. Başkanımızın el birliği ile Burhaniye’ye güzel bir proje kazandıracağız. Büyük kentlerde artık yaşanmaz oldu, Burhaniye yaşanacak bir kent” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu