GündemDünyadan Haberler

Alişan Kapaklıkaya Balıkesir’de

Alişan Kapaklıkaya Balıkesir’de

Balıkesir’de Altıeylül Belediyesinin Kitap Fuarı’nın 5’nci gününde eğitimci, yazar ve konuşmacı Alişan Kapaklıkaya Balıkesir’e geldi.

Kitap Fuarı’nın Konuğu Alişan Kapaklıkaya Oldu. Geçmişte öğretmenlik ve öğretim görevlisi vazifelerini üstlenen eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya aile içi iletişim ve eğitim pedagojisi konularına yönelerek Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinde kendine güven ve motivasyon, beyni etkin kullanma, liderlik, aile içi iletişim ve öğrenmeyi öğrenme konularında çeşitli eğitimler ve konferanslar düzenledi. Altıeylül Belediyesi’nin davetlisi olarak gelen Kapaklıkaya, imza gününden önce çeşitli eğitim kurumlarına da giderek küçük söyleşilerde bulundular.

Birbirimizi Ne kadar Anlıyoruz

Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide Balıkesirlilerle buluşan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya “Birbirimizi Ne Kadar Anlıyoruz” isimli söyleşisi ile Altıeylül sakinlerin huzuruna çıktı. Katıldığı bir televizyon programında “Siyah Pantolon” hikâyesi ile herkesi derinden etkileyen Kapaklıkaya, Hasan Can Kültür Merkezi’ndeki söyleşisiyle de dikkat çekti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu