Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül Afetlere Hazır

Altıeylül Afetlere Hazır

Altıeylül Belediyesi Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları hakkında 81 kırsal ve 13 merkez mahalle olmak üzere 94 mahalle muhtarını bilgilendirdi.

MAHALLE MUHTARLARINI BİLGİLENDİRDİLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda ve AFAD Başkanlığı 2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirledi. Bu kapsamda Altıeylül Belediyesi bünyesinde bulunan TYPÇ(Tahliye, Yerleştirme ve Planlama Çalışma Grubu) Grubu Toplanma Alanları Sorumlusu 81 kırsal ve 13 merkez mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın talimatları doğrultusunda mahalle muhtarlarını Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları ile olası deprem, sel ve yangınlarda vatandaşların güvenli bölgeye tahliyesi hususunda muhtarları bilgilendirdiklerini söyleyen yetkililer, hazırlanan afişler ve sosyal medya aracılığı ile de vatandaşları bilgilendirmeyi sürdüreceklerini ifade ettiler.

BAŞKAN AVCI “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Bizler de Altıeylül Belediyesi olarak ‘Afet Eğitim Seferberliği’ kapsamında Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları ile ilgili mahalle muhtarlarımızı bilgilendirdik. Olası bir afet durumunda vatandaşlarımızdan sakin olmalarını ve araç kullanmadan en yakın toplanma alanına ulaşarak yetkilileri beklemelerini önemle rica ediyoruz. İyi günde, kötü günde Altıeylül hep yanınızda” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu