Gündem

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Biz Alınterimizle Samimiyeti Yoğurarak Yola Koyulduk”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Biz Alınterimizle Samimiyeti Yoğurarak Yola Koyulduk”

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ilçede yürütülen projelerin yaşama dokunan insan odaklı projeler olduğunu belirterek “Herşey Altıeylül’de yaşayan halkımızın huzur ve refah bir yaşam sürmeleri için.7’den 70’e onların istekleri doğrultusunda çalışıyor ve sorunlarına çözüm olmaya gayret ediyoruz” dedi.

“KAPSAMLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Kırsal mahallelerin merkez mahalleler standardına ulaşması, aynı fiziki ortamlara kavuşması, aynı temiz ve sağlıklı çevre içinde yaşamalarını temin için çok kapsamlı çalışmalar yaptık. Parklar, bahçeler, yürüyüş yolları, spor alanları ve daha birçok hizmetleri bu inanç ve azimle kurulduğumuzdan bugüne alın terimizle samimiyetimizi yoğurarak yola revan olduk, oluyoruz” dedi.

“SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ”

Başkan Avcı, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar kırsal mahallelerimize pekçok yatırım yaptık. Seçim çalışmalarında ne söz verdiysek birer birer yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Sosyal tesisler, muhtarlık binaları, parklar, çocuk oyun alanları gibi daha nice hizmetleri kırsalda ki vatandaşlarımızla buluşturduk. ”ifadelerine yer verdi.

“İSABETLİ ÇALIŞMALAR OLDUĞUNU VATANDAŞIMIZ DOĞRULUYOR”

Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül ilçesinin bir çok noktasına kütüphaneler, kültür merkezleri, spor ve aktivite alanları yaptıklarını söyleyen Başkan  Avcı, “Büyük bir mutlulukla da müşahede ediyoruz ki, açılışını yaptığımız her tesis vatandaşlarımızın büyük teveccühüne mazhar oluyor. Böylece ne kadar doğru, ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı görmüş oluyoruz

Başkan Hasan Avcı“Söz Verdik Yerine Getiriyoruz”

Merkez ilçede ve kırsal mahallelerde çeşitli ziyaretlerle halka buluşmalarını sürdüren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı son dönem de tamamlanan projeleri yaşama geçirdiklerini ve hizmete soktuklarını söyledi.Başkan Avcı, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar kırsal mahallelerimize pekçok yatırım yaptık. Seçim çalışmalarında ne söz verdiysek birer birer yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Sosyal tesisler, muhtarlık binaları, parklar, çocuk oyun alanları gibi daha nice hizmetleri kırsalda ki vatandaşlarımızla buluşturduk. ”ifadelerine yer verdi.

“Merkez ve Kırsal Arasında Yaşam Kalitesi Eşitleniyor”

Vatandaşların konforu için kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Avcı, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerek bizler istiyoruz ki kırsal ile merkez arasında yaşam kalitesi anlamında bir fark kalmasın. Bunun içinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bizler milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Elimizde ki kaynakları en verimli şekilde, milletimiz için kullanmayı sürdürecek, Büyükşehir Belediyemizle birlikte hizmet çıtamızı daha yukarılara çıkaracağız inşallah. Rabbim bizlere daha nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” Dedi.

“Alınterimizle Samimiyeti Yoğurduk”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül Belediyesinin kurulduğu günden bu yana vatandaşların yaşam konforlarını yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Kırsal mahallelerin merkez mahalleler standardına ulaşması, aynı fiziki ortamlara kavuşması, aynı temiz ve ayrıca sağlıklı çevre içinde yaşamalarını temin için çok kapsamlı çalışmalar yaptık. Parklar, bahçeler, yürüyüş yolları, spor alanları ve daha birçok hizmetleri bu inanç ve ayrıca azimle kurulduğumuzdan bugüne alın terimizle samimiyetimizi yoğurarak yola revan olduk, oluyoruz” dedi.

“İsabetli Çalışmalar Olduğunu Vatandaşımız Doğruluyor”

Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül ilçesinin bir çok noktasına kütüphaneler, kültür merkezleri, spor ve aktivite alanları yaptıklarını söyleyen Başkan  Avcı, “Büyük bir mutlulukla da müşahede ediyoruz ki, açılışını yaptığımız her tesis vatandaşlarımızın büyük teveccühüne mazhar oluyor. Böylece ne kadar doğru, ayrıca ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı görmüş oluyoruz. İşte Plevne Millet Kıraathanesi, işte Sultan Alparslan Kültür Evi ve Parkı, Sabri Uğur Millet Kıraathanesi ve Parkı. ve işte en son olarak, ayrıca son iki yıl içerisinde açtığımız 4. tesis olan Hasan Can Kültür Merkezi” dedi.

“Tamamlanacak Projelerimiz Var”

Hasan Avcı, “Hasan Can Kültür Merkezi Merkezimiz 2 bin 585 metrekare alan içinde, otopark, sergi salonu ve ayrıca 440 kişilik salonu ile toplam 2 bin 210 metrekarelik bir tesistir. İçerisinde okuma salonu, müzik eğitimi odası, zeka oyunları ve görsel tasarım odası olan 300 m büyüklüğünde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile ayrıca birlite yürüttüğümüz Genç Ofis, sergi salonumuz, mescitlerimiz ve otoparkımız bulunmaktadır. Açılışını yaptığımız Hasan Can Kültür Merkezimizin yanında önümüzdeki ay Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi ALGEM’i açacak, yine Seyyid Ahmet Arvasi Parkı Millet Kıraathanesi, Kreşinin ve Gaziosmanpaşa Mahallesi Yüzme Havuzu ve Millet Kıraathanesi temellerini atıp, Plevne Kapalı Pazar Yeri, ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Yapımını Tamamlayacağız” Dedi.

Başkan Avcı’dan Spora Ve Sporcuya Tam Destek

“Spor ve sağlıklı yaşam için tüm imkânlarını seferber eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül Belediyesi’nin layık görüldüğü ödülle ilgili ayrıca memnuniyetini dile getirdi. “Öncelikle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından bizlere layık görülen Sportif Fair Play Kariyer Dalı’ndaki şeref diplomasının gerçek anlamda bizleri çok mutlu ettiğini söylemek istiyorum.  Altıeylül’de insana, spora ve sporcuya verilen değeri göz ardı etmek mümkün değil. Biz Altıeylül Belediyesi olarak vatandaşlarımızın tüm imkânlardan istifade etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya ve ayrıca tüm gücümüzle hizmet vermeye gayret ediyoruz.” Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu