Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Miting Öncesi Kafa Karıştıran Poster Yağmuru

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Miting Öncesi Kafa Karıştıran Poster Yağmuru

 

8 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Ancak, Altıeylül Belediyesi Başkanı  Hasan Avcı’nın posterleriyle yol güzergahı ve meydandaki park alanı doldurdu. Neden?

 

Hasan Avci Manset 1

Öncelik Biz Detayı

“Öncelik Bizim” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8 Ekim’de Balıkesir’i ziyaret edecek. Ayrıca, Kuva-i milliye meydanında vatandaşlara da hitap edecek. Ancak, programından haberdar olmasına rağmen, Altıeylül Belediyesi’nin alanı Hasan Avcı’nın posterleri ile doldurması kafa karışıtırdı. Edinilen bilgilere göre, Hasan Avcı’nın “öncelik biz” yaklaşımı ile hareket ettiği iddia ediliyor.

Vatandaşlarında İlgisini ve Tepkisini Çekiyor

Söz konusu olay, yoldan geçen vatandaşların da ilgisini çekiyor. Bunlardan birisi olan 68 yaşındaki Mehmet Duran, “Ha bire bu adamı koymuşlar. (Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı) Yol boyunca ne yapıyor. Seçime mi girecek, ne istiyor?” şeklinde tepki gösterdi. Öte yandan bol afiş fırtınasının estirildiği Kuvayi Milliye yanındaki afişlerin çokluğu, rüzgar nedeniyle yollara savrulan Hasan Avcı posterleriyle doldu.

Gece Saatlerinde Apar Topar Paylaşıma Başladı

İşin ilginç yanı AK Partili tüm ilçe Belediye Başkanları “Cumhurbaşkanı geliyor” diyerek sosyal medyadan paylaşımlar yaparken, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın dün tek bir paylaşım yapmaması. Avcı’nın, ancak gazetemizin baskısı sonrası apar topar gece saatlerinde Cumhurbaşkanının ziyaretini paylaşması dikkat çekti.

Hasan Avcı’nın Gerginliği Şaşırtıyor!

Altıeylül Belediyesi 7-16 Ekim’de ikinci kez kitap fuar düzenleyecek. Bu şehir için güzel bir etkinlik ancak mitinge hazırlanan meydanın ve yolların ve hatta 75.yıl parkı çevresinin Altıeylül Belediye Başkanın Cumhurbaşkanını ne zaman hatırlayacağı merak ediliyor.  Geçtiğimiz etkinlik vaktinde Belediye ekiplerinin rutin hizmetlerini aksatması vatandaşların tepkisine neden olmuş ve önce yaşayan halk demeliler ardından etkinlikle süslemeliler  yorumlarına neden olmuştu.

Hasan Avci Manset 3

Hasan Avcı’nın son günlerde oldukça gergin olduğu ve hatta Başkan Avcı’nın bağırarak ve Belediye Başkanlarına da talimat verir gibi ifadeler kullandığı iddiaları  kafalarda farklı soru işaretlerini beraberinde getirdi.

HABER: SEMRA AMAN AKYÜREK

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu