Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül Belediyesi Çocuklar İçin Harekete Geçti

Altıeylül Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde parkların temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hız kattı. 

Altıeylül Belediyesi Çocuklar İçin Harekete Geçti

Altieylul Belediyesi Cocuklar Icin Harekete Gecti 1

Yeşil Alanlarda Yenileme ve Temizlik Hızla Devam Ediyor

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, planlı ve koordineli bir şekilde ilçede yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çaba sarf ediyor. Bu kapsamda, çocukların ve ailelerinin yeşil alanlardan ve parklardan daha fazla yararlanmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler, parkların yenilenmesi ve çevre düzenlemeleri için yoğun çaba gösteriyor.

Altieylul Belediyesi Cocuklar Icin Harekete Gecti 2

Çocuk Oyun Alanları ve Çimler Yenileniyor

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun gruplarının tamiratı ve yenilenmesi çalışmalarına ağırlık verirken, aynı zamanda parkların çimlerinin biçilmesi ve çevre düzenlemelerinin yapılması için de aktif bir şekilde çalışıyorlar. Bu sayede, ilçedeki parkların daha güzel ve kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.

Altieylul Belediyesi Cocuklar Icin Harekete Gecti 3

Mahallelerde ve Sokaklarda Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları

Ekipler, planlı koordineli çalışmalarıyla mahallelerde ve sokaklarda kaldırımlarda çıkan otların temizliği ile yol kenarlarında yabani otların biçilmesi ve ilaçlanması gibi önemli işlere de odaklanıyor. Bu sayede, ilçenin genel görünümü iyileştirilirken, vatandaşların güvenli ve temiz bir çevrede vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Haber: Bülten

Başkan Akbıyık Yeni Hizmetler İçin Sokakta

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu