GündemSpor

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Protokol İmzaladı

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Protokol İmzaladı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Balıkesir Altıeylül Belediyesi Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü’nü imzaladı.

Hasan Can Kültür Merkezi’ni İncelediler

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu Altıeylül Belediyesi’nin spor yatırımları kapsamında bir yeni işbirliği anlaşmasına daha imza attı. Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü’nü imzalayan taraflar birlikte protokolün hayata geçeceği Hasan Can Kültür Merkezi’ni de anlaşma sonrası ziyaret etti. Merkez’de yapılan incelemeleri beraber inceleyen İl Müdürü Arıcıoğlu ve Başkan Avcı imzalanan protokol ile ilçedeki gençlere ve spor severlere verilecek hizmetlerin şimdiden hayırlı olmasını dilediler. Arıcıoğlu ve ayrıca Avcu merkez ziyaretlerinde çalışanlardan devam eden çalışmalar hakkında fikir alarak istişarelerde de bulundular.

 “Gençlerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı imzalanan protokole ilişkin yapılan inceleme ziyareti sıonrasında bir açıklamada bulunarak, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Belediyemiz arasında imzaladığımız protokol gereğince, Hasan Can Kültür Merkezi’miz başta olmak üzere birçok projemizde Gençlik Ofisleri açarak, gençlerimizin kültür, sanat, spor ve eğitim konularında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Protokolümüzün tüm gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve ekibine gösterdikleri işbirliği dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu