Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül Belediyesi Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kış öncesi kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

ÇALIŞMALAR 7/24 ESASINA GÖRE SÜRÜYOR

Yağışlı kış aylarında ulaşımı ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen ulaşım sorunu, özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları daha fazla etkiliyor. Olası ulaşım sorunları başta olmak üzere vatandaşların konforu ve talepleri doğrultusunda kış ayı öncesi çalışmalarının bir kısmını tamamlayan Altıeylül Belediyesi, yağışlı ve soğuk hava şartlarına rağmen imkânlar doğrultusunda tüm Altıeylül’de 7/24 aktif olarak sahada hizmetlerini sürdürüyor.

Altıeylül Belediyesi Kuyualan Mahallesi, İnkaya Mahallesi, Çiftlik Mahallesi, Paşaköy Mahallesi, Ovaköy mahallesi, Bahçedere Mahallesi, Gökçeören Mahallesi, Çandır Mahallesi, Çayırhisar Mahallesi, Halalca Mahallesi, Yakupköy Mahallesi, Dişbudak Mahallesi, Macarlar Mahallesi ve Büyükbostancı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde toplamda 188 Bin 31 Metrekare beton kilitli parke taşı ve 23 Bin 311 Metre taş bordür çalışmasını tamamlayarak hazırlıklarını sürdürüyor.

Yine bunlara ek olarak Evren Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Atatürk Caddesi, Karabekir Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Aydınlar Sokak, 103. Sokak, 118. Sokak, Balıklı, Lojmanlar Sokak, Atalar Caddesi, Ertuğrul(Bayındır) ve Kozderegüven yollarında yaklaşık 10 Bin Metrelik asfalt yapım ve yol iyileştirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Devam eden hazırlıkların ve çalışmaların süreceğini dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Fen İşleri Müdürlüğü’müz merkez-kırsal ayrımı yapmaksızın 7/24 esasına göre çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle yağışlı mevsimlerde ulaşımı ve sosyal yaşamı olumsuz etkileyebilecek faktörlerin önüne geçebilmek adına çalışmalarımıza yön veriyorlar. Kırsal mahallelerin ulaşım ve mahalle içi sosyal hayatını etkileyebilecek faktörleri ortadan kaldırmak için yol bakım-onarım, beton kilitli parke taşı döşeme, yol iyileştirme ve asfalt yapım çalışmalarımıza devam ediyorlar. “

BAŞKAN AVCI “ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRDİK”

Altıeylül Belediyesi bünyesinde kullanılmak üzere 3.5 Milyon Türk Lirası değerindeki greyderi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı depoda teslim alarak araç filolarını güçlendirdiklerini söyleyen Başkan Avcı “Toplamda 6 greyder, 12 kamyon, 2 loader, 5 beko loader, 1 ekskavatör ve diğer iş makinalarımızla güzel ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz inşallah. Ayrıca kış hazırlıklarımıza ve ekiplerin koordinasyonlu hareket edebilmesi için gereken planlamaları bugünden gerçekleştirerek işimizi şansa bırakmıyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu