Dünyadan HaberlerEğitimGündemİlçe Haberleri

Altıeylül Belediyesi, Yabancı Öğrenci ve Eğitmenleri Ağırladı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öncesinde Altıeylül'de Özel Ziyaret

Altıeylül Belediyesi, Yabancı Öğrenci ve Eğitmenleri Ağırladı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öncesinde Altıeylül’de Özel Ziyaret

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Polonya, Portekiz ve Danimarka’dan gelen 18 yabancı öğrenci ile Zağnos Paşa Ortaokulu’ndan 13 öğrenci ve 17 yerli ve yabancı eğitmene ev sahipliği yaptı.

Ziyaret kapsamında Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylül’ümüze, Balıkesir’imize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayrami Oncesinde Altieylulde Ozel Ziyaret 2

Başkan Şehirli, Polonya, Portekiz ve Danimarka’dan gelen öğrencilere yönelik, “Şehrimizi, Altıeylül ilçemizi ülkelerinde, ailelerine bizleri, ilçemizi ve Balıkesir’imizi anlatın. Gördüklerinizi, gözlemlediklerinizi yaşamış olduğunuz güzellikleri paylaşırsanız hem bizi tanıtmış olursunuz hem de bizleri mutlu etmiş olursunuz” dedi.

Ayrıca Başkan Şehirli, önümüzdeki hafta kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlayarak, “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, toplumun geleceğinin çocuklarda olduğunu vurgulayarak onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayrami Oncesinde Altieylulde Ozel Ziyaret 1

Zağnos Paşa Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Huriye Gündüz ise, “Öncelikle bizleri Altıeylül Belediyesi’nde ağırlayan ve destek olan Sayın Başkanımız Hakan Şehirli’ye teşekkür ederiz. Zağnos Paşa Ortaokulu olarak 2013 yılından beri COMENİUS ve ERASMUS projeleri yapıyoruz. Misafirlerimiz Polonya, Danimarka ve Portekiz’den öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz geldiler. Projemiz kapsamında kültürel farkındalık amacımız” dedi.

Ahmet Akın Park ve Bahçeler Çalışanlarını Ziyaret Etti

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu