Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Altıeylül Belediyesinden Sudan Ucuz Kiralık Dükkân

Altıeylül Belediyesinden Sudan Ucuz Kiralık Dükkân

 

Altıeylül Belediyesi 3 ve 8 Mart 2022 tarihinde yapacağı ihale ile 64 işyerini kiraya veriyor. Belediyenin kiraya vereceği işyeri vasfındaki taşınmazlar, oldukça düşük kira bedelleri ile dikkat çekti.

 

Kira Bedelleri 170 Liradan Başlıyor

Taşınmazın büyüklüğüne göre belirlenen fiyatlarda, özellikle şehrin göbeğinde yer alan marangozlar sitesinde ki düşük kira bedelleri öne çıkıyor. Taşınmazların metrekaresine göre kira bedelleri, 170,00 TL’den başlıyor. Ayrıca, Belediye ortalama 15 metrekarelik taşınmazların kira bedelini ise 310 TL olarak belirlemiş.

İhaleye Büyük Rağbet Bekleniyor

Altıeylül Belediyesi’nin Pandemi ile birlikte yaşanan ekonomik dalgalanmayı dikkate aldığı ifade ediliyor. Böylelikle, kiralama ihalesinde ‘sudan Ucuz fiyatlar’ belirlediği iddia ediliyor. Belediye, söz konusu taşınmazları, 3 ila 5 Mart 2022 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle kiraya verecek.

İhale Altıeylül Belediye Meclis Salonunda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; ayrıca Söz konusu kiralamaya ait ihalenin ilki, 3 Mart 2022 Perşembe günü Altıeylül Belediye binası 7. Katta bulunan Meclis Salonunda gerçekleşecek. İhale sabah saat 10.30’da başlayacak. Ancak, en az 30 dakika önce salonda olma zorunluluğu var. İkinci ihale ise, 8 Mart 2022 Salı günü aynı salonda gerçekleşecek ve ihale saati yine saat 10.30 olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca, Belediye tarafından, 30 dakika önce salonda bulunma zorunluluğu burada da belirlenmiş.

 

Ayrıntılar için ayrıca burayı tıklayabilirsiniz.

 

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu