GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ALTIEYLÜL ÇALIŞIYOR

Altıeylül’de Nisan ayında temeli atılan Hasan Can Kültür Merkezi’nin inşaatı hızla yükselirken bir yandan da Fen İşleri’nin saha çalışmaları devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi’nin kardeş şehri Ümraniye Belediyesi tarafından Altıeylül’e yaptırılan Hasan Can Kültür Merkezi’nin inşaatı sürüyor. Çayırhisar mevkiinde 1200 metrekare kapalı alan ve 1600 metrekare bahçeye sahip olan tesis Altıeylül’ün ilk Kültür Merkezi olma özelliğine sahip. İki kat olarak inşa edilen tesiste 400 kişilik konferans salonu bulunacak. Yüzde 20’si tamamlanan tesisin Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

ÖĞRENCİLER DE UNUTULMADI

Okulların tatil olmasıyla beraber ilçedeki okul yollarının yapım ve onarımına hız veren Fen İşleri ekipleri hem kırsal hem merkez mahallelerde hizmet veriyor. Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri Merkez ve kırsalda bulunan birçok ortaokul ve lisenin okul bahçelerinde düzenleme işine devam ederken, birçok kırsal mahallede ise kilitli parke taşı döşeme işi ve okul bahçelerine öğrencilerin spor yapabilmeleri için Bocce sahası yapıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu