Gündem

Altıeylül Dezenfeksiyon Çalışmalarını Kırsalda Sürdürdü

Altıeylül Dezenfeksiyon Çalışmalarını Kırsalda Sürdürdü

 

Altıeylül İlçesi’nde dezenfeksiyon çalışmaları her gün farklı bir mahallede sürdürülmeye devam ediyor. Altıeylül kırsal mahallelerinde dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

GÜNÜ İKİYE BÖLEREK ÇALIŞIYORLAR

Altıeylül İlçesi’nde dezenfeksiyon çalışmaları her gün farklı bir mahallede sürdürülmeye devam ediyor. İlçede yapılan dezenfeksiyon çalışmaları belirli bir program kapsamında sürdürülüyor. Önceki gün 2. Gündoğan Mahallesi’nde yapılan çalışmalar bugün rota değiştirerek kırsal mahallelere doğru yön aldı. Altıeylül Belediyesi tarafından covid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılan dezenfeksiyon çalışmaları ile çalışmaların hızlandırılması için ekipler günü ikiye bölerek çalışmaya başladı.

KIRSAL MAHALLELER DEZENFEKTE EDİLDİ

Altıeylül İlçesi’nin her noktasında hijyen sağlamaya yönelik çalışan Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ekipler günün ilk yarısında Ortamandıra, Aliağa ve Aynaoğlu Mahalleleri’nde çalışamalarını sürdürürken; günün ilerleyen saatlerinde ise Sarıalan, Dallımandıra ve Dereköy kırsal mahallelerini ilaçlayaak dezenfekte etti. Mahallelerdeki sokaklar, parklar, çöp konteynerleri ve ortak kullanım alanlarında yapılan çalışmalar ile önce kullanım alanları temizlendi ardından da ilaçlanarak dezenfekte edildi. Görevli ekipler çalışmaların aralıksız olarak program dahilinde tüm mahallelerde tekrarlanarak uygulanacağını belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu