GündemDünyadan Haberler

ALTIEYLÜL KENT KONSEYİ LOSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI’NDA MASKE VE BAYRAK DAĞITTI

Altıeylül Kent Konseyi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle farkındalığı arttırmak düzenlenen program kapsamında vatandaşlara turuncu maske ve Türk bayrağı dağıttı.

 

Altıeylül Kent Konseyi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle il genelinde farkındalığı arttırmak için etkinlik gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlik kapsamında şehir merkezinin en işlek noktalarından olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan heykelinin önünde vatandaşlara turuncu maske ve Türk Bayrağı dağıtıldı.

 

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK ”

 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Konseyi 2-8 kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle yapılan bayrak ve turuncu maske dağıtımı etkinliği esnasında etkinliğe ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Avcı açıklamasında, “ Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla sağlık sorunu yaşayan çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtmek ve bu konuda bir farkındalık oluşturmak adına kent konseyimizin düzenlemiş olduğu bu programa katılım sağladık. Meclis’te de biliyorsunuz meclisteki üyelerimiz ile farkındalık oluşturabilmek için turuncu maske ile meclis oturumunu gerçekleştirmiştik. Ben bu etkinlik dolayısıyla kent konseyi başkanımız olmak üzere tüm konsey üyelerimize de böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etmek istiyorum. Bu hastalık ile uğraşan bütün ailelerimize ve evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Kolay bir hastalık değil. Umarım bu illetle uğraşan bütün çocuklarımız bir an önce şifa bulur. ”dedi.

 

“BU VİRÜSÜN KİME NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL ”

 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı açıklamasının devamında Balıkesir’de son dönemde artış gösteren Covid-19 vakalarına ilişkin ise şunları kaydetti:
“Tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de Covid-19 vaka artışı ciddi bir şekilde hızlanmış durumda. Vatandaşlarımız virüsün öldürücü oranda olduğunu düşünmeyerek kendilerini yeterli oranda kollamıyorlar. Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum bu virüsün kime ne yapacağı belli olmuyor lütfen kendinize çok dikkat edin. Tedbirleri elden bırakmayın. Çok genç yaşta olup da virüs yüzünden oldukça sıkıntı yaşayan arkadaşlarımızı biliyorum. Vatandaşlarımız kendilerini kollasınlar sağlıkları bizim için öneli. İnşallah şu kışı tedbirli bir şekilde atlatırsak yeni aşıların da piyasaya girmesi ile bu virüs belasından kurtulacağımıza inanıyorum. Lütfen bu süreçte daha dikkatli daha hassas davranılsın ”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu