GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Altıeylül Kent Sahnesi’nde Provalar Başladı

Altıeylül Kent Sahnesi’nde Provalar Başladı

Altıeylül Kent Sahnesi, Hasan Can Kültür Merkezi’nde Altıeylül Belediyesi’nce planlanan gezici çocuk tiyatrosu için ilk provalara başladı.

12 BİN ÇOCUK TİYATROYLA BULUŞACAK

Altıeylül Belediyesi’nin Balıkesir’e kazandırdığı değerli yatırımlardan biri olan Hasan Can Kültür Merkezi sanatın ve sanatçıların yetişeceği bir yuva olmaya hazırlanıyorlar. Hasan Can Kültür Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Kent Sahnesi’nin görücüye çıkacak ilk projesi olan “Gezici Çocuk Tiyatrosu” Altıeylül genelinde bulunan kreş, ilkokul ve ayrıca ortaokul seviyesindeki yaklaşık 12 bin çocuğa oyunlar sergileyerek tiyatro sevgisini aşılayacak.

‘’TİYATRO SEVGİSİ AŞILAMAYI PLANLIYORUZ’’

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Altıeylül Kent Sahnesi’nin ‘Gezici Çocuk Tiyatrosu’ ile şehrimizde yaşayan kreş, ilkokul ve ayrıca ortaokul seviyesindeki çocuklarımıza tiyatro sevgisini aşılamayı planlıyoruz. İnteraktif olarak gerçekleştireceğimiz tiyatro gösterilerimiz ile geleceğimiz olan çocuklarımıza tiyatro sevgisini kazandırarak onların sanata olan ilgilerini arttıracağız. Altıeylül’ümüz ve tüm Balıkesir için hayata geçirdiğimiz böyle güzel projelerin meyvelerini yavaş yavaş verdiğini görmek ayrıca bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu