Gündem

Altıeylül Mahallelerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

Altıeylül Mahallelerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

Altıeylül Belediyesi ekipleri 1. Gündoğan Mahallesi ve Gümüşçeşme Mahalleleri’nde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA DEVAM

Altıeylül İlçesi’nde Altıeylül Belediyesi ekipleri 1. Gündoğan Mahallesi ve Gümüşçeşme Mahalleleri’nde gün boyu dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi. Sokağa çıkma kısıtlamaları ile hafta sonu boş kalan sokaklarda tüm gün boyunca 2 mahalleyi ilaçlayan ekipler covid-19 salgını ile mücadele kapsamında mahalleleri vatandaşların hijyeni için hazır hale getirdiler.

TEMAS NOKTALARI İLAÇLANDI

Otobüs duraklarından çöp konteynerlarına kadar vatandaşları temas edebilecekleri yüzeyleri dezenfekte eden Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ekipler mahalle sakinlerini yeni haftada salgına karşı kişisel tedbirlerini de almaları konusunda uyardılar. Altıeylül Belediyesi sosyal medya hesaplarından vatandaşlara yönelik mesaj yayınlanarak mesajda şu ifadelere yer verildi: “. Covid-19 pandemisi ile mücadelemizde alacağınız kişisel önlemler en az çalışmalarımız kadar önemli. Lütfen; kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığını korumak için tedbirlere uyalım.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu