Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül’de Kar İle Mücadele Devam Ediyor

Altıeylül’de Kar İle Mücadele Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi beklenen kar yağışı öncesi aldığı önlemler sayesinde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçerek sahadaki personeliyle başarılı bir mücadeleye imza atıyorlar.

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİLER

Hafta sonu başlayan kar yağışı sonucu Ayşebacı, Köseler, Yakupköy, Karamanköy, Köylüköy, Akarsu, Balıklı, Çandır, Mahmudiye, Yenice, Ayvatlar, Karakaya, Eşeler, Pamukçu, Cinge, Bozen, Sivatpınar, Kiraz, Çaltılı, Dişbudak, Kabaklı, Gökköy, Çukurhüseyin, Kozoren, Karamanlar, Karakavak-Yörükkışla, Dereçiftlik, Macarlar, Beşpınar, Kavakdere, Halalca, Ovaköy, Aslıhan, Aslıhantepecik, Ovabayındır, Esenli, Atköy, Paşaköy, Orhanlı, İnkaya ve merkez kırsal ayrımı yapmadan Altıeylül’ün her yerinde karla mücadele ekipleri görev almaya devam ediyor.

1 1 2

BAŞKAN AVCI DA SAHAYA İNDİ

Kar ile mücadelesine hız kesmeden devam eden Altıeylül Belediyesi, gece ve gündüz olmak üzere vardiya usulüyle ayrıca ekiplerini sahada hazır tutuyor. Altıeylül Belediyesi envanterine kattığı yeni iş makinelerinin de aralarında olduğu gündüz vardiyasında 2 adet kırsal beko-loder, 2 adet merkez beko-loder, 3 adet greyder, 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet loder, 1 adet paletli ekskavatör, 1 adet mini kazıcı yükleyici, 2 adet çift kabin kamyon, 2 adet çift kabin kamyonet; gece vardiyasında ise 2 adet greyder, 2 adet beko-loder, 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet loder, 1 adet paletli ekskavatör ve 2 adet çift kabin kamyon ile ayrıca olumsuz hava şartları bitene kadar sahada görev yapmaya devam edecek.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen ve mücadeleye bizzat katılan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Geçen kış oldu gibi bu kış da olumsuz hava şartları karşısında vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına Altıeylül Belediyesi olarak sahadayız. Ekiplerimiz gece ve gündüz olmak üzere vardiya usulüyle 7/24 esasına göre görevlerini icra ederken Altıeylül Çözüm Merkezi’miz de gelen ihbarları sahadaki ekiplerimize bildirerek sorunun en hızlı bir şekilde çözülmesi hususunda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Tekrar hatırlatmak gerekirse vatandaşlarımız hangi hususta olursa olsun 444 06 09 numaralı Alteylül Çözüm Merkezi ve 0533 154 01 01 numaralı WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla bizlere ulaşarak yardım talebinde bulunabilirler” dedi.

1 7 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu