GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Altıeylül’de Ramazan Coşkusu

Altıeylül’de Ramazan Coşkusu

Ramazan Ayı’nda Altıeylül TV’nin hazırlamış olduğu programlar eski günleri aratmadı. Kasr-ı Muhabbet İlahi Grubu’nun konuk olduğu canlı yayınlar ile izleyicilerin karşısına çıkan Altıeylül TV, Altıeylül Belediyesi’nin bu Ramazan’da da vatandaşları ile buluşmasına vesile oldu.

ALTIEYLÜL TV İLE RAMAZAN COŞKUSUNU YAŞADIK

Pandemi boyunca sosyal aktiviteler başta olmak üzere birçok konuda kendimizi kısıtlamak zorunda kaldık. Bu durum devam ettiği sürece de kendimizi bazı konularda kısıtlanmak zorunda kalacağız. Fakat eğitim öğretimde olduğu gibi birçok alanda faaliyetler uzaktan gerçekleştiriliyor. Çalışanlar işyerine gelmeden uzaktan çalışırken toplantılar, kalabalık organizasyonlar ve hatta konserler bile uzaktan düzenleniyor. Aynı şekilde Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi, Plevne Millet Kıraathanesi, Asuva Park ve Altıeylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen canlı yayınlara da ilgi yoğun oldu. Geçmiş yıllarda şenlikler içerisinde kutladığımız Ramazan Ayı da bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında buruk geçiyor. İftar öncesi ve iftar sonrası gerçekleşen programlarla Ramazan ruhunu derinden yaşama fırsatı buluyorduk. Yaşayamadığımız güzel anların telafisini yapmak isteyen Altıeylül Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Altıeylül TV aracılığı ile yayınladığı programlar ile Ramazan coşkusunu bizlere tekrar yaşama fırsatı verdi.

BAŞKAN AVCI “HOŞ BİR RAMAZAN GEÇİRMEMİZE VESİLE OLDULAR”

Kısıtlamalarla içerisinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan Ayı süresince Altıeylül TV’de yayınlanan programlar ile Ramazan ruhunu bizlere yaşatan Altıeylül Belediyesi, konuk ettiği değerli sanatçılar ile de kalplerimizi huzurla doldurdu. Kasr-ı Muhabbet İlahi Grubu’nun konuk olduğu programlarda yapılan hoş sohbetler ve ruhu okşayan güzel ilahiler ile Ramazan Altıeylül’de başka bir güzel geçti. Eski güzel ve sağlıklı günlerimizdeki gibi Ramazan Ayı’nı yaşamanın en büyük temennilerinden biri olduğunu dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Pandemi başladığından bugüne normalimizin yerini yeni normaller almaya başladı. Bu süreçte vatandaşlarımız ve Altıeylül Belediyesi olarak bizler de elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Hepimiz Covid-19 sürecinde yorulduk. Gerek fiziksel gerekse mental yorgunluğumuzu üzerimizden atma fırsatını kısıtlamalar dolayısıyla bulamıyoruz.

Eski Ramazanlarda olduğu gibi iftardan sonra çıkılan yürüyüşler ve şenlikler maalesef artık yok. Bu boşluğu Altıeylül Belediyesi olarak doldurmak istedik. Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan ve bünyemizde hizmet veren Altıeylül TV, bu Ramazan’da da Altıeylül sakinlerini ekran karşısına toplamayı başardı. Kasr-ı Muhabbet İlahi Grubu’nun konuk olduğu programlar ile hoş bir Ramazan geçirmemize vesile oldular.Gerçekten yapılan programlar ile eski Ramazanların ruhunu yaşama fırsatı bulduk. Ramazanın ruhunu en derinden yaşayacağımız nice mübarek ayları birlikte geçirmeyi Allah’tan temenni ediyorum. Sağlıklı günler elbet çok yakın. Sadece biraz daha sabır, biraz daha özveri… Altıeylül TV’de gerçekleştirilen bu hoş sohbetler ile yayınların hazırlanmasında ve ayrıca işin mutfağında emek veren herkese de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ellerine sağlık.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu