GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Altıeylül’e Değer Katacak Projeleri Görüştüler

Altıeylül’e Değer Katacak Projeleri Görüştüler

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Projelerle ilçemizi geliştirerek, yaşamaktan keyif alacağınız bir Altıeylül’ü inşa ediyoruz.” dedi.

BİRÇOK PROJEYİ MASAYA YATIRDILAR

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ilçeye yapılması planlanan projelerle ilgili bunun yanısıra proje ekibi ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede proje alanlarında yapılacak düzenlemeler için Fen İşleri Müdürlüğü ekibi de yerini aldı. Altıeylül ilçesine kazandırılması planlanan ve ilk adımları atılan proje değerlendirme toplantısında katılımcı ekipler proje aşamaları incelenerek süreçlerin hızlanması için neler yapılabileceğine yönelik ayrıca fikir alışverişlerinde bulundular.

 “ALTIEYLÜL’Ü İNŞA EDİYORUZ ”

Başkan Avcı toplantıda ekiplerle; Plevne, Sultan Alparslan ve Sabri Uğur Millet Kıraathaneleri, Hasan Can Kültür Merkezi, Algem, Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Kapalı Yüzme Havuzu, Plevne Kapalı Pazar Yeri, GOP Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Millet Kıraathanesi, Konakpınar Gençlik Merkezi ve Ahmet Arvasi Parkı ve ayrıca Millet Kıraathanesi gibi projeleri masaya yatırdı. Başkan Avcı toplantıyla ilgili olarak, “Projelerle ilçemizi geliştirerek, yaşamaktan keyif alacağınız bir Altıeylül’ü inşa ediyoruz. Ayrıca tüm çalışmalarımızın kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu