Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Altıeylül’ün Kaldırımı Vatandaşın Başına Taş Cebine Zarar

Altıeylül’ün Kaldırımı Vatandaşın Başına Taş Cebine Zarar

 

Balıkesir’de Altıeylül Çiğdem sokağında bulunan ve küçük ölçekte esnaflık yaparak geçimini sağlayanlar dertli.

 

Üstelik, sadece bu mahallede yaşayanlar değil, ayrıca sokağa aracını park edenler de dertli. Altıeylül Belediyesinin kaldırımda kullandığı ve hemen hepsinde darbe izi olan kaldırım babalarını hepsi yakından tanıyor. Özellikle kör noktadaki kaldırım taşları, araçların ön ve arka tamponlarını araçlardan ayırıyor. Dahası, araçlarından çatırtı duyan sürücülerse, inip baktığında Altıeylül Belediyesi logolu taşlarla tanışıyor.

Altieylulun Kaldirimi Vatandasin Basina Tas Cebine Zarar 01

Kimileri Düşüyor, Araç Tamponları İkiye Ayrılıyor!

Balıkesir’in merkezinde olan sokak, aralıklarla, kaldırımlardaki taşların söküklüğü ile göze çarpıyor. Neden konduğu anlaşılamayan belediye logolu kaldırım babaları ise yanında ekonomik kayba neden oluyor. Bu taş parçaları yayaların ayağının takılıp düşmesine ve araç sürücülerinin araçlarının hafif kaza yapmasına neden oluyor.

Altieylulun Kaldirimi Vatandasin Basina Tas Cebine Zarar 02

Hasan Avcı’nın Sokağa Duyarsızlığı Dikkat Çekici

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Sokağı bilmesine ve görmesine rağmen özellikle sokakta çalışma yaptırmaması kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Sokak sakinleri “imza toplayalım” diyerek kırık taş yığınlarına ve merkezde bulunan sokağın görüntüsüne çare arayacak. Her gün yaşanan ancak ,dün aracını park ederken tamponu araçtan ayrılan Üniversite öğrencisi sürücü “Balıkesir’i böyle hayal etmemiştim. Hele ki kör noktaya konan bu taşlar hangi akla hizmet? Diye sordu.

Yorum Haber: Semra Aman Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu