GündemEkonomiÖzel Haberler

ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

Trend yükselmeden harekete geçin

Kuyumcu Şeref Tekbaş, altın fiyatlarının daha da yükseleceğini söylerken, altın yatırımcısına da önemli tavsiyelerde bulundu. Piyasalarda gram altın 162,3 liradan işlem görürken çeyrek altın ise 266 liradan alıcı buldu.

Altının ons fiyatı 1342 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 162,3 liradan işlem görürken çeyrek altın ise 266 liradan alıcı buldu. Altın yatay seyrine devam ederken, Kuyumcu Şeref Tekbaş altın yatırımcısına önemli tavsiyelerde bulundu. Altında yükseliş beklentisi içerisinde olduklarını söyleyen Tekbaş, altının her zaman güvenli ve uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu da dile getirdi.

 

Fft261 Mf13579053

 

“ALTIN YÜKSELİŞ SEYRİNDE”

Altın fiyatlarının hızla yükselişe geçtiğini söyleyen Tekbaşlar Kuyumculuk sahibi Şeref Tekbaş, “Neredeyse 20 yıldır kuyumculuk yapıyorum. 15 yıldır Balıkesir’deyim.  Şu anda altın büyük bir yükselişte. Görünüşe bakılırsa daha da yükselecek. Bugünkü süreçte altın almak çok daha akıllıca olacaktır” dedi.

“BEKLENTİLER YÜKSEK, AMA…”

Piyasalardaki durumun altına yansımasını değerlendiren Tekbaşlar Kuyumculuk Sahibi Şeref Tekbaş, “Beklentiler çok yüksek, fakat piyasa durgun. Dünyada gergin bir ortam var, ekonomide bir kriz var. Doların ne olacağı da belli olmuyor. Bir 3,73’te gidiyor. Kısa süre sonra 3,80’e çıkıyor. Ons da 1,330’lara kadar düşüp ani bir hamle ile 1350’lere kadar çıktı. Şu an yine 1343’lerde. Bu dalgalı piyasaya ve doların gidişatına bakarsak altın daha da çıkacak. Yatırımcılara kesinlikle altın almalarını tavsiye ederim. Bu yılın ikinci yarısından sonra altında yüzde 10 gibi bir yükseliş bekliyorum” şeklinde konuştu.

ÇEYREK ALTIN 269 TL

Altın fiyatlarında son durum;  çeyrek altın 269 TL, yarım altın 538 TL., tam altın 1.075 TL.

Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu