GündemEkonomiÖzel Haberler

ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

Altın fiyatlarının son bir yılın en düşük seviyesine geldiğini söyleyen Kuyumcu Nevzat Küçük, ‘Altın almanın tam zamanı’ dedi. Küçük, güncel altın fiyatlarını MERHABA okurlarıyla paylaştı.

28 Senedir Kuyumculuk yaptığını belirten Kuyumcu Nevzat Küçük, altın fiyatlarının doların yükselmesiyle birlikte tavan yaptıktan sonra gerilemeye başladığını dile getirdi. Doların ateşinin düşmesiyle birlikte altın fiyatlarının da düştüğünü belirten Küçük, altının asla kaybettirmeyen bir yatırım aracı olduğunu söyledi.

‘‘ALTIN ASLA KAYBETTİRMEZ’’

Altının asla kaybettirmeyen bir yatırım aracı olduğunu söyleyen Kuyumcu Nevzat Küçük, ‘‘Bizim vatandaşlarımız yatırım yapmak istedikleri zaman altın alırlar. Ben ata altın alınmasını tavsiye ederim ama bütçelerine göre elbette çeyrek altınla da yatırım yapılabilir. Altın asla kaybettirmeyen bir yatırım aracı. Küresel anlamda iniş ve çıkışlar her zaman olacaktır. Bu bir dönem altını etkilese de çok olumsuz sonuçlar doğurmaz’’ ifadelerini kullandı.

‘‘ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK’’

Altın fiyatlarının düşmeye devam edeceğini öngördüklerini söyleyen Kuyumcu Küçük, ‘‘Altın fiyatlarının daha da düşeceğini tahmin ediyoruz. Altın satışlarımız da normal. Çok fazla düşüş ya da satış olduğunu söyleyemem. Bizi etkileyen en önemli olay Kredi Kartlarına taksit imkanlarının kaldırılması oldu. Normalde Kredi Kartına 4 taksit yapabiliyorduk. Bunun 12 taksite kadar çıkmasını beklerken, tamamen taksitin kaldırılması bizi olumsuz etkiledi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarının son bir yılın en düşük seviyesine ulaştığını söyleyen Kuyumcu Nevzat Küçük, ‘’ Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 224 lira seviyelerinde dengelendi. Çeyrek altın 376 lira, yarım altın 740 lira ve Ata lira 1,200 liradan işlem görüyor’’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu