GündemEğitim

ALTIN ÇOCUK İLKOKULU’NDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Özel Altın Çocuk İlkokulu, Toygar Mahallesi’nde görkemli bir törenle açıldı. Özel Altın Çocuk İlkokulu Müdür Vekili Kadriye Can, “Yeni eğitim ve öğretim yılında Öğrencilerimizle birlikte çok başarılı bir yıl hedefliyoruz” dedi.

Dsc1108
Toygar Mahallesi’nde bulunan Özel Altın Çocuk İlkokulu görkemli bir törenle kapılarını açtı. Dualarla başlanan açılışta Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’nün de açılış kurdelesini kestiler. 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Özel Altın Çocuk İlkokulu’nu kutlayan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılı bir eğitim yılı diledi.

Dsc1115
“İLKOKULDA ALTIN ÇOCUK FARKI”

Güzel bir eğitim öğretim yılı hedeflediklerini söyleyen Özel Altın Çocuk İlkokulu Müdür Vekili Kadriye Can ,“Yeni binamıza taşındık.2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve veli kitlesi ile birlikte güzel bir eğitim yılı amaçlıyoruz. İlkokul yani 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar öğrencilerimiz olacak. İlkokul 1. Sınıf olarak 2 şubemiz, 2. Sınıf olarak 2 şubemiz, 3. Sınıf olarak da tek şubemiz var. Başlangıçta yer sıkıntımız olduğu için tek şube olarak devam ediyorduk. Yeni binamız yapıldıktan sonra yeni şubeler açarak kendi tabanımızdan devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dsc1153
“ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUZ”

“Eğitimde altın değerler” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Özel Altın Çocuk İlkokulu Müdür Vekili Kadriye Can, “Çok heyecanlıyız. İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de katılımıyla güzel bir açılış gerçekleştirdik. Yeni eğitim yılında sadece bize hitap eden, farklı sosyal etkinliklerin de olduğu bir binada yeni döneme “Merhaba” demek bizim için çok heyecanlı. İlkokul olarak 5 şube olarak başladık. Devam eden süreçte hem sayımızı hem de yaptığımız etkinlikleri arttırarak hem velilerimiz, hem halkımız hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüze karşı güzel bir izlenimle, iyi bir aile olarak karşılarına çıkabiliriz. Herkes bizim kadar heyecanlı. Öğrencilerimizle birlikte çok başarılı bir yıl olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Açılış törenine Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, Karesi Kent Konseyi Başkanı Şaban Akkol, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Fatma Kara

Dsc1139

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu