Gündemİlçe Haberleri

ALTIN KARINCA ÖDÜLÜ DOĞAL ŞEHİR SINDIRGI’NIN OLDU

Sındırgı İlçesi, “ Yeşil Enerji ile Kalkınan Doğal Şehir Sındırgı ” projesi ile Çevre ve Atık Yönetimi kategorisinden Altın Karınca ödülünün sahibi oldu.

 

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ ÖDÜLLENDİRDİ

 

Sındırgı Belediyesi, “ Yeşil Enerji ile Kalkınan Doğal Şehir Sındırgı ” projesi ile Çevre ve Atık Yönetimi kategorisinden Altın Karınca ödülünün sahibi oldu. Marmara Belediyeler Birliği tarafından yetkin yerel yönetimler ve yaşam kalitesi yüksek sürdürülebilir kentler oluşturmaya katkı sağlamak için iyi uygulama örneklerini ödüllendirdi.

 

381 PROJE BAŞVURDU

 

Belediyeler ve belediye iştirakleri tarafından toplam 381 proje ödülü almak için Marmara Belediyeler Birliği’ne başvurdu. Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Tahir Büyükakın, Sındrıgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a konu ile ilgili ödülün 18 Kasım Çarşamba Günü İstanbul’da bir Otel’de gerçekleştirilecek tören ile takdim edileceğini bildirdi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Yeşil Enerji ile Kalkınan Doğal Şehir Sındırgı ” projesinde gösterdiği emeklerinden dolayı proje strateji müdürü Himmet Taşlıoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu