Altınkum Sahilinde Eşek Sürprizi
Edremit’in turistik Altınkum Mahallesi’nde sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar, karşılarına çıkan siyah renkli eşekleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Altınkum Sahilinde Eşek Sürprizi
Edremit’in turistik Altınkum Mahallesi’nde sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar, karşılarına çıkan siyah renkli eşekleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sevimli hareketleri ile yüzlerde tebessüme neden olan eşekler, sokak köpeklerini ise tedirgin etti.
SABAH SPORUNA ÇIKANLARI BEKLEYEN SÜRPRİZ
Her yıl binlerce tatilciyi ağırlayan ve kışın sessizliğe bürünen Edremit’in gözde turizm merkezlerinden Altınkum Mahallesi, baharın gelmesi ile birlikte canlanmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil boyuna yapılan özel yürüyüş yolları, sabah sporu yapmak ve deniz havası almak isteyenlerle dolarken, vatandaşların karşılarına çıkan sürpriz ise herkesi gülümsetti.
KARAKAÇAN SAHİLE İNDİ
Halk arasında, masal kahramanı Keloğlan’ın eşeği olan ‘Karakaçan’a benzeyen siyah renkli eşekler ise çevredeki otlardan yedikten sonra, yürüyüş yoluna doğru ilerledi. Bazı vatandaşlar eşekleri severken, köpekler ise eşeklerden tedirgin olarak havlamaya başladı. Bankta oturanlar ise eşek ile köpeğin davranışlarını uzaktan gülümseyen gözlerle izledi. Nereden geldikleri bilinmeyen eşekler, uzun süre sahil kenarında dolaştıktan sonra, oradan uzaklaştı.
K. Ceren Köse Yıldırım