Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

AMBULANSI UÇURDU

CAN’KURTARAN’BEY

AMBULANSI UÇURDU

İvrindi’nin Değirmenbaşı mahallesinde yaşayan 60 yaşındaki Hatice Solgun, Lokma yaparken yaşadığı kaza nedeniyle ağır bir yağ yanığına maruz kaldı. Acilen Hastaneye kaldırılan Solgun’a Balıkesir, İzmir ve Bursa gibi Yakın illerde, yanık ünitesine bağlı yoğun bakım bölümünde yatak bulunamayınca devreye Milletvekili Mustafa Canbey girdi.

ACİLSE AMBULANS UÇAK HAZIR

Solgun’un yakını Ahmet Solgun’un ve Değirmenbaşı Mahalle Muhtarı İsmail Kesen’in Merhaba’ya yaptığı açıklamaya göre, Sağlık Müdürlüğü ve bağlı bakanlık yetkilileri ile iletişime giren Canbey, Yanık ünitesi bağlamında müdahale olanağına sahip olan en yakın hastanenin Mersin Devlet Hastanesi olduğunu öğrenince Hatice Solgun’un ambulans uçak ile Mersine sevk edilmesini sağladı.

SOLGUN “ EN SEÇKİN HİZMETİ ALIYORUZ”

Annesinin şu anda tedaviye iyi yanıt verdiğini ve durumunun iyi olduğunu belirten Ahmet Solgun, Devletin imkanlarının artması ile birçok hayatın kurtarıldığına işaret ederek “Allah Canbey’imiz den ve devletimizden razı olsun. Biz aile olarak sıradan vatandaşlarız. Ama gördüğünüz gibi ihtiyaç hasıl olduğunda bu hükümetimiz sayesinde en seçkin hizmeti alıyoruz. Allah bunları sağlayanlardan razı olsun” dedi.

MUHTAR “HAYALİNİ BİLE KURAMIYORDUK”

Konu ile ilgili görüştüğümüz Değirmenbaşı Mahallesi Muhtarı İsmail Kesen ise olayın yaşanması il birlikte süreci takip ettiğini yanık ünitesinde yer bulunamayınca kendisinin de yetkililer ile temasa geçtiğini ifade ederek “Allah devletimizden ve başımızdakilerden razı olsun. Artık ihtiyaç olduğunda çaresizlik yok. Gariban bile olsa devletimiz gerekirse uçak ambulans ile hayat kurtarıyor. Eskiden bu günlerin hayalini bile kuramıyorduk. Ben de Ak Parti Milletvekilimiz Mustafa Canbey ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özel Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu