Kepsut Belediyesi: “Geçmiş Olsun Kepsut”

Kepsut’un Dereli–Gökköy yolunda kaza sonrası başlayan orman yangınına, Kepsut Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren müdahale etti. 190 personelin seferber olduğu yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yaralı vatandaşa acil şifalar dilendi.

Kepsut’ta Kaza Sonrası Orman Yangını! 190 Personel Seferber Oldu

Kepsut’un Dereli–Gökköy yolunda öğleden sonra meydana gelen trafik kazasının ardından çıkan orman yangını, kısa sürede kontrol altına alındı. Yangına belediye, orman teşkilatı ve itfaiye ekipleri ilk andan itibaren müdahale etti.

Belediye Ekiplerinden Destek

Kazada yaralanan Zekeriya Çolak’ın kurtarılması ve yangına müdahalede bulunulması için Kepsut Belediyesi’ne ait 3 kepçe ve 1 greyder bölgede görev yaptı. Belediye Başkanı, yaralıya acil şifalar dileyerek “Ekiplerimiz yangının kontrol altına alınması için ilk andan itibaren sahadaydı” dedi.

Devletin Tüm İmkânları Seferber Edildi

Yangının kısa sürede büyümesini önlemek için devletin tüm kurumları koordineli şekilde çalıştı.
Yangına;

  • 29 arazöz

  • 11 su ikmal aracı

  • 4 ilk müdahale aracı

  • 9 helikopter

  • 4 uçak
    ve 190 kahraman personel müdahale etti.

Kahraman ekiplerin üstün gayretiyle yangın en kısa sürede kontrol altına alındı.

“Geçmiş Olsun Kepsut”

Belediye Başkanı açıklamasında, yangınla mücadelede emek veren tüm kurumlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Rabbim beterinden korusun, vefalı yurt Kepsut’umuza geçmiş olsun. Yangında fedakârlıkla görev yapan orman teşkilatımıza, itfaiyemize, belediye personelimize ve tüm devlet kurumlarımıza teşekkür ediyorum.”

kaza kepsut belediyesi trafik
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber