Müdür Tatlı Öğrencilerle Ahşap Bal Kaşığı Üretti
Balıkesir’in Susurluk ilçesinde "Öğrenmek Birlikte Güzel" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler, öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor.
Müdür Tatlı Öğrencilerle Ahşap Bal Kaşığı Üretti
Eğitimde Çok Boyutlu Yaklaşım
Susurluk ilçesinde gerçekleştirilen “Öğrenmek Birlikte Güzel” projesi, öğrencilerin sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Proje kapsamında düzenlenen çeşitli etkinlikler ve atölye çalışmalarıyla öğrenciler, çok yönlü becerilerini geliştirme fırsatı buluyor.
Birlikte Öğrenme ve Takım Çalışmasının Gücü
Projenin amacı öğrenciler arasında iş birliğini teşvik etmek ve öğrenme süreçlerinde destek olmak olarak belirtilirken, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada birlikte öğrenmenin gücünden ve takım çalışmasının öneminden bahsetti.
Pratik Becerilerin Kazandırılması
Beşeylül İlkokulu Ahşap Tasarım Atölyesi’nde gerçekleştirilen “Ahşap Bal Kaşığı Yapımı” etkinliği, öğrencilere sadece teorik bilgi aktarımı değil, aynı zamanda gerçek hayatta uygulanabilir becerilerin kazandırılmasına olanak sağladı. Müdür Tatlı, etkinliğin öğrencilerin yaşamlarında olumlu değişiklikler yapabilecek bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.
Eğitimde Bütünsel Gelişim Hedefi
Beşeylül İlkokulu ve Şehit Erbil Arslan Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelen İl Müdürü Ali Tatlı, yeni müfredat üzerine yapılan sohbette eğitimin sadece bilgi aktarımını değil, öğrencilerin bütünsel gelişimini hedeflediğini vurguladı. Tatlı, çocukların varlığıyla her köşenin can bulduğunu ve erdemli çocuk yetiştirmenin tüm toplumun öncelikli görevlerinden biri olduğunu belirtti.
Haber: Bülten
Balıkesir’de Lise Öğrencileri Kazdağları’nın Endemik Bitkilerini Araştırdı