156. SAATİN MUCİZESİ 9 YAŞINDAKİ SEMİH EGE OLDU

156. SAATİN MUCİZESİ 9 YAŞINDAKİ SEMİH EGE OLDU

Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki bir mucize daha gerçekleşti. Bir binanın enkazı altında kalan 9 yaşındaki Semih Ege, depremin 156. saatinde sağ olarak çıktı.

Depremin 7. gününde güzel haberler gelmeye devam ediyor. Gaziantep’in Nurdağı İlçesi, Başpınar Mahallesi Dede Korkut Caddesi Gündüz Kaya Apartmanı enkazından ses geldiğini tespit eden ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yüzyılın felaketine neden olan depremde altıncı günde dahi kurtarılan canlar umut veriyor. Arama kurtarma ekipleri enkazdan Semih Ege’yi156. saatte sevinç çığlıkları arasında çıkarttı. Semih Ege’nin “Ne istiyorsun” sorusuna yanıtı ise, “Markete gitmek istiyorum. Telefon almak istiyorum” şeklinde oldu. Ekipler, enkazdan sağ olarak çıkarılan Semih Ege’yi ambülansla hastaneye sevk etti.

gazetemerhaba.com

deprem son dakika gaziantep haberler
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber