2018’E HAZIRLIK

Havran da kurum amirleri muhtarlarımızla biraraya geldi.

İlçe Kaymakamı Sayın Şeref Aydın, Belediye Başkanı Emin Ersoy, Daire Amirleri ve tüm Mahalle Muhtarları Kavaklı parkta düzenlenen toplantıda vakıf çalışmaltı değerlendirildi.

Vakıf Müdürü Mehmet Kuru vakıf olarak 2017 yılında yapılan faaliyetlerden oluşn bir sunum gerçekleştirdi. Toplam 6bin906 kişiye 4 milyon 324 bin TL kaynak aktarıldığını belirtti.
İlçe Belediye Başkanı Emin Ersoy hem vakıf üyesi olarak vakfın çalışmasını hemde Belediye olarak ilçedeki hizmetleri anlattı.2018 yılında Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi olarak görev yapmak üzere mahalle muhtarları kendi aralarında yaptıkları oylamada Tekke Mahalle Muhtarı Emine Kelebekli ve Hallaçlar Mahalle Muhtarı Adem Demirtaşı 2018 yılı için mütevelli heyetine seçti.Yeni yıl dönemi için güzel çalışmalarla ilçeye katkı sunulacağı ifade edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber