Balıkesir Toki Konutları Sorunu Çözüldü mü? AK Partili Başkandan İlginç Açıklama
“Vatandaşımızın mağduriyetine asla göz yummayız” Yarım Kalan TOKİ Konutlarına Müdahale Altıeylül ilçesine bağlı Dinkçiler Mahallesi’ndeki TOKİ konutları, yüklenici firmanın sorumluluklarını zamanında yerine getirmemesi sebebiyle hak sahiplerinin mağduriyetine yol açtığı iddia edildi.
Aydemir Konuyu Bakan Kurum’a Taşıdı
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, yaşanan mağduriyetin giderilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bizzat görüşerek konuyu gündeme taşıdı. TOKİ Başkanı ile de yapılan temaslar sonucunda, yüklenici firmanın sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle sözleşmenin feshedilmesi kararlaştırıldı.
Sorunları Ankara’ya Taşıdı, Çözüme Kavuşturdu! Yeni İhale Geliyor!
Verilen karar doğrultusunda, kısa süre içinde yeniden ihaleye çıkılarak projenin tamamlanması için düğmeye basıldı. Böylece Dinkçiler Mahallesi’ndeki vatandaşların uzun süredir beklediği dairelerine kavuşması için önemli bir adım atıldı.
“Vatandaşımızın Yanındayız, Mağduriyete İzin Vermeyiz”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“ Vatandaşımızın huzuru ve geleceği için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Dinkçiler Mahallemizdeki Toki Konutları hak sahiplerinin dairelerine en kısa zamanda kavuşması için sürecin sonuna kadar takipçisiyiz.
Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Belgin Uygur’a ve Balıkesir Milletvekillerimiz Sayın İsmail Ok, Sayın Mustafa Canbey ve Sayın Ali Taylan Öztaylan’a teşekkür ediyorum.”
Aydemir; Vatandaşın Yanında, Çözümün Takipçisi
Balıkesir’deki her sorunun çözümü için Ankara nezdinde girişimlerini sürdüren Başkan Aydemir, Dinkçiler TOKİ konutları örneğinde olduğu gibi, vatandaşın hakkını savunan güçlü duruşuyla dikkat çekiyor.