Balıkesir-Havran yolunda heyelan çalışması

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli güzergahlarda trafik düzenlemesi yapıldığını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli güzergahlarda trafik düzenlemesi yapıldığını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelinde süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yollarda trafiğin kontrollü olarak sağlandığını bildirdi. Çalışmaların yürütüldüğü kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ile işaretçilerine uymaları büyük önem taşıyor.

TAG Otoyolu'nda bakım çalışmaları

TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 0-2. kilometrelerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Bu kesimde trafik kontrollü olarak devam ediyor.

Ankara çevresinde yol kapanması

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 15-17. kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Balıkesir-Havran yolunda heyelan çalışması

Balıkesir-Havran yolunun 33-35. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları yürütülüyor. Havran istikameti trafiğe kapatıldı; ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Diğer illerde süren çalışmalar

Konya-Ereğli yolunun 2-14. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları devam ederken, İzmir-Turgutlu yolunun 16-20. kilometrelerinde süren üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kesiminden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Sivas-Kangal yolunun 32-34. kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları sebebiyle Malatya-Sivas istikameti trafiğe kapatılırken, Elazığ-Keban yolunun 51-52. kilometrelerinde süren yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Karadeniz bölgesinde asfalt ve onarım çalışmaları

Cide-Doğanyurt-İnebolu yolunun 5-20. kilometreleri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ederken, Artvin-Şavşat yolunun 16-22. kilometreleri arasında sel hasarlarının onarımı ve yapım çalışmaları sürdürülüyor. Bu bölgede ulaşım tek şeritten ve kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber