Balıkesir’de 23 Nisan'da Deprem Paniği

SON DAKİKA ... 6.2 Büyüklüğünde Deprem: Balıkesir’de de Hissedildi

Balıkesir’de 23 Nisan’da Deprem Paniği

Marmara Denizi’nde bugün saat 12.49’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, başta İstanbul olmak üzere çevre illerde ve Balıkesir’de de hissedildi.

https://gazetemerhaba.com/wp-content/uploads/2025/04/WhatsApp-Video-2025-04-23-at-12.50.51-1.mp4

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, depremin merkez üssü Silivri açıkları olarak kaydedildi. 40.86 enlem, 28.24444 boylamında gerçekleşen sarsıntının yerin 6.92 kilometre derinliğinde olduğu bildirildi.

Deprem, başta İstanbul’un Avrupa Yakası olmak üzere Tekirdağ, Yalova, Bursa ve Balıkesir gibi birçok kentte hissedilirken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Balıkesir’in Bandırma, Gönen ve Erdek ilçeleri, sarsıntının en net hissedildiği noktalar arasında yer aldı.

Şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmezken, AFAD ve ilgili kurumlar olası artçı sarsıntılara karşı uyarı yayımladı. Vatandaşların, resmi kaynaklar dışında bilgi paylaşmaktan kaçınmaları ve gelişmeleri AFAD ile Kandilli Rasathanesi’nin açıklamalarıyla takip etmeleri istendi.

Balıkesir’de deprem oldu. AFAD ve Kandilli’den bilgi geldi. Çok sayıda vatandaş panik oldu. O anlar kameraya yansıdı.

Balıkesir’de yaşanan depreme ilişkin detaylar geliyor…

Bugün Balıkesir’de saat kaçta deprem oldu?
LOKASYON BÜYÜKLÜK SAAT
Balıkesir – Gönen 1.8 05:17:33
Balıkesir – İvrindi 0.8 03:37:15
Balıkesir – Bigadiç 1.5 18:11:28
Balıkesir – Altıeylül 1.2 09:01:05

NURSİMA AKYÜREK

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber