Balıkesir'de Anne ve Oğul Gölette Kayboldu
Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Deliktaş köyünde, serinlemek için gölete giren 16 yaşındaki Emirhan Çakır ve onu bulmak için suya giren annesi Gülnar Çakır, hayatlarını kaybetti.
Balıkesir’de Anne ve Oğul Gölette Kayboldu
Serinlemek İçin Gölete Girdi
Balıkesir’in Karesi ilçesine bağlı Deliktaş köyü kırsalında bulunan gölette akşam saatlerinde büyük bir trajedi yaşandı. Edinilen bilgilere göre, koyunlara bakan ve engelli olduğu iddia edilen 16 yaşındaki Emirhan Çakır, serinlemek amacıyla akşam saat 20.00 civarında gölete girdi.
Anne Panikle Suya Atladı
Oğlundan haber alamayan anne Gülnar Çakır, kısa süre sonra oğlunun gölete girdiğini öğrendi. Panik halinde suya giren Gülnar Çakır da gölette kayboldu.
Kurtarma Operasyonu Başladı
Bölgede yaşayan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine Balıkesir itfaiyesi ve AFAD personelleri sevk edildi. Suya giren dalgıçlar gece yarısına kadar anne ve oğuldan iz aradı. Yoğun arama çalışmaları sonucunda, gece yarısından sonra anne ve oğulun cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sudan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Haber: İHA