Balıkesir’de Nermin Hanım Zeytinliği Ödüle Doymuyor

Balıkesir’de Nermin Hanım Zeytinliği Ödüle Doymuyor

Ürettiği zeytin zeytinyağı ürünleri ile Balıkesir’in değerleri arasına girmeyi başaran ve 7 yıldır birçok ülkeden ödül alan Nermin Hanım Zeytinliği yeni Yıl mesajı yayınladı.

Son Ödül Japonya’dan Geldi

Zeytin ve zeytinyağı konusunda, ulusal ve uluslararası platformlarda fark yaratan Nermin Gelbal Gökduman’ın kurucusu olduğu, Nermin Hanım Zeytinliği tarafından üretilen ürünler ödüle doymuyor. Zeytin ve zeytinyağı konusunda yeni ve başartılı bir hikaye yazmayı başaran Gelbal, Son olarak Japonya’da JOOP – Japan Olive Oil Prize 2020 ödülünü almayı başardı.

Balıkesir’in Değerleri Arasına Girdi

Balıkesir’in değerli bir markası olmayı başaran ve Balıkesir adına gurur yaratan Nermin Hanım Zeytinliği, Havran ilçesinde bulunan tesislerde üretilen zeytin ve zeytinyağları ise hem yut içinde, hem de yurt dışında büyük rağbet görüyor. Nermin Hanım Zeytinliğinde üretilen tüm ürünlere ise internetten https://www.nerminhanim.com/ adresi ile mümkün.

İşte Başarılı girişimci Gökduman’ın Yeni Yıl Mesajı…

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber